三十幾男人鳩up區

224 回覆
4 Like 12 Dislike
傻閪屈機男
https://lihkg.com/thread/568824/page/1?ref=ios

諗起行街見到個乞兒周圍鬧人窮

個情況同隻乞衣3zero一鳩樣
你乜尻都未貼,好難信你喎,一味鳩up

佢又會話自己送過$5000比人咁大把
事實唔代表你係有錢
你又不如派來睇過?
樓同車都有

但我有無必要證明比件一味乞錢既人睇?

件3zero自己人工都未肯貼

一味乞

有車唔奇,你架乜撚野車先…
自稱月入55k,無返架tesla唔該收撚皮啦
上面你話要同級ma

我有

你係唔係自貼?

好呀。
車樓一齊貼有証明,我自貼有乜所謂
你層咩樓先?

我受左你挑戰喎,你死撚左去邊呀柒頭屈機男,唔會迴避我
上面個巴打做證啦

賽例跟下面

敢唔敢受?

齊齊做善事:我唔係屈機男 vs 說書人阿域
https://lihkg.com/thread/180262/page/2?ref=ios

你條撚頭唔好左閃右避啦

成日唔係乞錢就乞人證明

你有無證明過你夠資格同人傾?

你多次走數前科,你有乜資格開新盤?
捐錢都唔代表你係有錢,以前有傻佬禁晒自己份糧週錢派錢換成功感,係咪你來?

貼你嘅家產車樓啦柒頭,話比人知你係真正有錢人 咪撚又潛水,成世抬唔起頭。上面巴打做證
我貼左人工

你最少都貼返先好學人鳩up啦

我又派左利是比連登仔

你又派來睇過?

由上面巴打做證

講咁撚多,即係乜撚都無啦
收入可以做假,無乜意思。
你貼車樓有證明,就唔使咁多廢話,全世界一齊收皮。
樓同車都有

但我有無必要證明比件一味乞錢既人睇?

件3zero自己人工都未肯貼

一味乞

即係唔敢貼啦。 因為你無呀麻 繼續尻up啦
最直接了當就鬥捐錢

無得造假

第三方巴打開post

我對條乞衣3zero

巴打們

我貼左人工

又話我造假

到時貼車又係屈我做司機?

鬥捐錢

無得造假

捐錢受惠由第三方巴打決定

其他巴打做證
鬥捐錢就無得鳩up囉

等巴打出手開post

好呀。
車樓一齊貼有証明,我自貼有乜所謂
你層咩樓先?

我受左你挑戰喎,你死撚左去邊呀柒頭屈機男,唔會迴避我
上面個巴打做證啦

賽例跟下面

敢唔敢受?

https://lihkg.com/thread/180262/page/2?ref=ios

你條撚頭唔好左閃右避啦

成日唔係乞錢就乞人證明

捐錢都唔代表你係有錢,以前有傻佬禁晒自己份糧週錢派錢換成功感,係咪你來?

貼你嘅家產車樓啦柒頭,話比人知你係真正有錢人 咪撚又潛水,成世抬唔起頭。上面巴打做證
我貼左人工

我又派左利是比連登仔

你又派來睇過?

由上面巴打做證

我貼左人工

又話我造假

鬥捐錢

無得造假

其他巴打做證

好簡單,你貼牌簿加樓契連user name label。持有人名稱頭尾4個英文字母需相同佐證,可遮掩中間。
跟足規矩,根本無得做假。唔使賴

咪撚迴避啦

你又唔貼你層樓同車上來?

你連人工都唔敢貼
等睇乞兒3zero貼
上面個巴打做證啦

賽例跟下面

敢唔敢受?

你條撚頭唔好左閃右避啦

成日唔係乞錢就乞人證明

我貼左人工

我又派左利是比連登仔

你又派來睇過?

由上面巴打做證

我貼左人工

又話我造假

鬥捐錢

無得造假

其他巴打做證

好簡單,你貼牌簿加樓契連user name label。持有人名稱頭尾4個英文字母需相同佐證,可遮掩中間。
咁你做第一輪,貼人工。
之後佢貼牌簿加樓契連user name label。持有人名稱頭尾4個英文字母需相同佐證,可遮掩中間。

收入有巴打踢爆佢做假,唔係佢嘅,無意思。
我ready左差餉單好耐,我無車。
3zero應該諗緊問老母借account影相
你quote出左我比邊個踢爆造假呀?

又玩老屈?
上面個巴打做證啦

賽例跟下面

敢唔敢受?

你條撚頭唔好左閃右避啦

成日唔係乞錢就乞人證明

我貼左人工

我又派左利是比連登仔

你又派來睇過?

由上面巴打做證

我貼左人工

又話我造假

鬥捐錢

無得造假

其他巴打做證

咪撚迴避啦

你連人工都唔敢貼

即係唔敢貼啦,又要尻up十幾版,最後乜都無啦大有錢佬
早輪條乞衣乞唔到利事已經屈左我造假

不如巴打們研究下可以點造假

想派一封5000利事比一個有真正需要既連登仔
https://lihkg.com/thread/569612/page/1?ref=ios
我貼左喇

上面巴打叫你貼人工呀

盲撚左呀?
早輪條乞衣乞唔到利事已經屈左我造假

不如巴打們研究下可以點造假

想派一封5000利事比一個有真正需要既連登仔
https://lihkg.com/thread/569612/page/1?ref=ios

又話我貼人工造假比巴打踢爆左?

你quote返出來啦

窮乞衣你估全世界都好似你咁得12000人工?
我貼左人工

我又派左利是比連登仔

你又派來睇過?

由上面巴打做證

我貼左人工

又話我造假

鬥捐錢

無得造假

其他巴打做證

咪撚迴避啦

你連人工都唔敢貼

即係唔敢貼啦,又要尻up十幾版,最後乜都無啦大有錢佬
我貼左喇

上面巴打叫你貼人工呀

盲撚左呀?

貼車樓呀,你自己話貼架,比機會你大尻我。你失憶喇大有錢佬?
你捐來睇過先啦

乞衣一味乞

你唔係話捐錢造假咩?

你問你老母借左糧單未?

上面巴打叫你貼糧單呀

車樓我都有

但點解要貼比你條乜都無貼既柒頭睇?

其他巴打識判斷啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞