三十幾男人鳩up區

224 回覆
4 Like 12 Dislike
又迴避 正一柒頭
明明一貼車樓,即刻可以收我皮。
又唔敢貼,你咪自己諗下咩原因囉
欠左你?

上面巴打叫你貼人工你唔貼人工?
喂兩位呀哥
快啲貼野
唔好好似標題咁鳩up先得㗎
其他巴打做證啦

條乞衣3zero至少貼左人工我先會理佢狗吠

不過到時見到原來網上咁威猛既柒頭原來人工12000

又迴避 正一柒頭
明明一貼車樓,即刻可以收我皮。
又唔敢貼,你咪自己諗下咩原因囉
原因?

我要同隻乞衣證明我有車有樓?

你真係弱智

因為你無囉
你有備而來果d咪敢貼囉
點解你唔敢貼人工?

你拎綜援?

即係你無啦,又轉移視線
點解我要貼? 我話我係有錢人咩?
我又有話我係有錢人咩?

不嬲都話55k比上不足

係唔係你12000自卑呀?

成日自稱有車有樓月入55k週圍話人窮都唔係有錢人,你唔好咁曲啦。
仲有唔好扮盲唔回
嗱 我就覺得3zero你挑得人機 你遮左重要資料 寫埋連登id 自貼左人工先 車樓就下回合喇 你貼完人工 到樓主貼唔出咪鞭得囉 舊post就睇黎曬氣既 咁loop法講到2046都未loop完
我貼左人工啦

條3zero乞衣乜都唔敢貼
喂兩位呀哥
快啲貼野

同意,佢話佢貼完到我貼。

貼唔出者死老豆死老母,唔好咁多廢話。我都唔想同佢loop十幾版
話人窮 = 自己係有錢人?

你讀多幾年書先上網啦
我貼左人工

你呢?
我挑佢鬥捐錢佢又鳩縮
花生友巴打睇到啦

條友一味鳩縮
嗱 我就覺得3zero你挑得人機 你遮左重要資料 寫埋連登id 自貼左人工先 車樓就下回合喇 你貼完人工 到樓主貼唔出咪鞭得囉 舊post就睇黎曬氣既 咁loop法講到2046都未loop完

我唔會貼人工,有得造假,佢果個都比人踢爆左唔係佢嘅。
同埋佢有備而來就貼得出。 明顯無車無樓依家貼唔出,就不停搵位迴避。
佢話佢貼完到我貼無問題,貼唔出者死老豆老母
可否係呢度貼多次?唔想追post阿
樓同車無得造假

你挑我你咪貼先囉

唔敢呀?
喂兩位呀哥
快啲貼野

貼唔出者死老豆死老母,唔好咁多廢話。我都唔想同佢loop十幾版
我貼左人工

你呢?

我都想見識下,最好今日日子加user name lable. 加強說服力
睇過睇過
傻閪屈機男
https://lihkg.com/thread/568824/page/1?ref=ios

差唔多grade都得,你有冇?
呢個收入渣tesla好平常

唔使尻叫洗版喇,無人理尻你架,得我咁得閒撚下你啫
我有又影到相上來你係唔係自貼?

點証明?
你想點證明?

你係唔係自貼先?

都知你d寒酸撚樣

就算我貼左你都唔會自貼

但志在撚你條仆街

成日以為全部連登人同你一樣咁窮

柒頭真係無撚有錯。
窮,弱智,鬥捐錢,成個痴線佬咁週街尻叫
走數狗賊喊捉賊真有趣
叫你正面應承呀

個盤你開嫁

我貼左你係唔係自貼呀?

寒酸窮西一味逃避

使唔使叫你老母出來M腳比你縮返入去呀?

你話你貼完到我自貼,應承左你喇
捨得貼未?

貼唔出者死老豆死老母

屈機男又失明?捨得回未?
喂兩位呀哥
快啲貼野

我貼左人工

你呢?
傻閪屈機男
https://lihkg.com/thread/568824/page/1?ref=ios

我都想見識下,最好今日日子加user name lable. 加強說服力
睇過睇過
巴打們你地明唔明呀

我貼乜,條友都會屈做假

但又證明唔到造假

佢自己連條毛都無貼

所以我建議上面玩捐錢

大家實力一目了然

佢又鳩縮
老老實實 咁你已經預設左佢post假野 咁再屌落去都無意思喇 變左為屌而屌
鬥捐錢

巴打你做證ok?

捐錢機構各位巴打決定

點睇?
齋睇呢個post的確係 又要踩場又笠水咁
不過說好的圖呢?

我唔會貼人工,有得造假,佢果個都比人踢爆左唔係佢嘅。
同埋佢有備而來就貼得出。 明顯無車無樓依家貼唔出,就不停搵位迴避。
佢話佢貼完到我貼無問題,貼唔出者死老豆老母
老老實實 咁你已經預設左佢post假野 咁再屌落去都無意思喇 變左為屌而屌

因為你唔識樓主係咩人啫

好簡單,你貼牌簿加樓契連user name label。持有人名稱頭尾4個英文字母需相同佐證,可遮掩中間。

跟足規矩,無得造假。
Link入面有

傻閪屈機男

另外我玩過派利事同鬥捐錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞