三十幾男人鳩up區

224 回覆
4 Like 12 Dislike

你講清楚你架乜嘢車先
Alphard

屌你老母我架公司車 唔夠grade喎
由尻你,問埋先
你層咩樓呀?
層樓而家值12M

所以我話

你一定會有野抽稱

Alphard都有唔同版本你知唔知?

55k一定要揸tesla或同grade?

你肯貼人工未呢?

好撚難唔質疑你架喎 搬架公司車出黎講
嘩你老母層樓12M
好簡單,你貼牌簿加樓契連user name label。持有人名稱頭尾4個英文字母需相同佐證,可遮掩中間。
屌你所以講左啦

問你點證明你唔講

我都未貼已經屈定係公司車

你死Q左去啦

低賤生物

層樓貼左上來你都會係話改圖啦

你老母肯出糧比你貼上來未?

12000蚊狗工返到盲撚左?

你盲撚左? 條件寫晒。
真係你嘅我都無得老屈
明顯有人想縮沙

屈機狗去左邊呀

12000蚊狗做乜唔推post?
好簡單,你貼牌簿加樓契連user name label。持有人名稱頭尾4個英文字母需相同佐證,可遮掩中間。

今日內貼唔出,當作你一律吹水扮大袋

垃圾屈機男又再一次走數
可以繼續9up未

上面隻窮狗阻鳩住

本來都想睇下佢吠乜

點知貼張糧單都唔敢
仲諗住入黎真係鳩嗡下 點知變左罵戰post
個3zero叫人貼入息 又問咩樓咩車
又想試下樓豬咩料 計算下夠唔夠抽
點撚知見到12m樓即刻尿都瀨埋 車又屈人公司車
自己就乜都無貼過但又要叫人貼 成件事都膠既 12m樓通街都係喇
又要挑戰人 又要縮 真係肉鳩酸

Btw 最好兩邊都post出黎鍊過 打喇你地 好悶阿
我鬥捐錢無所謂

係條撚頭鳩縮
貼家產啦柒頭屈機男,比機會你大尻我呀。吹撚到自己咁撚有錢
自稱月入55k,車又無樓又無,唔係諗住貼個軚盤就當係你呀?

柒頭真係無撚有錯。
窮,弱智,鬥捐錢,成個痴線佬咁週街尻叫
走數狗賊喊捉賊真有趣
叫你正面應承呀

個盤你開嫁

我貼左你係唔係自貼呀?

寒酸窮西一味逃避

使唔使叫你老母出來M腳比你縮返入去呀?

點証明?
上面我問左你想點證明呀

你又問返我

你唔撚識字呀?

有車唔奇,你架乜撚野車先…
自稱月入55k,無返架tesla唔該收撚皮啦
上面你話要同級ma

我有

你係唔係自貼?

好呀。
車樓一齊貼有証明,我自貼有乜所謂
你層咩樓先?

我受左你挑戰喎,你死撚左去邊呀柒頭屈機男,唔會迴避我
上面個巴打做證啦

賽例跟下面

敢唔敢受?

齊齊做善事:我唔係屈機男 vs 說書人阿域
https://lihkg.com/thread/180262/page/2?ref=ios

你條撚頭唔好左閃右避啦

成日唔係乞錢就乞人證明

你有無證明過你夠資格同人傾?
上面位巴打:

你想睇人鬥捐錢

麻煩你幫手開post

好似咁:

https://lihkg.com/thread/180262/page/2?ref=ios

改做我唔係屈機男 vs 3zero

賽例:

甲乙兩方輪流捐錢

甲方決定銀碼

乙方決定捐錢先後

不合則否則雙方掉轉角式

受惠機構由第三方巴打決定

諗起行街見到個乞兒周圍鬧人窮

個情況同隻乞衣3zero一鳩樣

點証明?
上面我問左你想點證明呀

你又問返我

你唔撚識字呀?

有車唔奇,你架乜撚野車先…
自稱月入55k,無返架tesla唔該收撚皮啦
上面你話要同級ma

我有

你係唔係自貼?

好呀。
車樓一齊貼有証明,我自貼有乜所謂
你層咩樓先?

我受左你挑戰喎,你死撚左去邊呀柒頭屈機男,唔會迴避我
上面個巴打做證啦

賽例跟下面

敢唔敢受?

你條撚頭唔好左閃右避啦

成日唔係乞錢就乞人證明

你有無證明過你夠資格同人傾?

你多次走數前科,你有乜資格開新盤?
捐錢都唔代表你係有錢,以前有傻佬禁晒自己份糧週錢派錢換成功感,係咪你來?

貼你嘅家產車樓啦柒頭,話比人知你係真正有錢人 咪撚又潛水,成世抬唔起頭。上面巴打做證

諗起行街見到個乞兒周圍鬧人窮

個情況同隻乞衣3zero一鳩樣

諗起d傻佬禁晒自己份糧出黎週街派扮一剎那有錢人 換來一頁唔夠嘅讚賞
我貼左人工

你最少都貼返先好學人鳩up啦

我又派左利是比連登仔

你又派來睇過?

由上面巴打做證
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞