三十幾男人鳩up區

224 回覆
4 Like 12 Dislike
想派一封5000利事比一個有真正需要既連登仔
https://lihkg.com/thread/569612?ref=ios
巴打們你地明唔明呀

我貼乜,條友都會屈做假

但又證明唔到造假

佢自己連條毛都無貼

所以我建議上面玩捐錢

大家實力一目了然

佢又鳩縮
齋睇呢個post的確係 又要踩場又笠水咁
不過說好的圖呢?

你識樓主,你就知互屌完十幾頁,最後乜都貼唔出。除非佢有備而來的圖
知條友好狗

自己乜都唔敢貼

一味叫人貼

貼完又屈你改圖

如果玩捐錢拍片無得改圖

佢又唔敢
話緊你呀柒頭
巴打們你地明唔明呀

我貼乜,條友都會屈做假

但又證明唔到造假

佢自己連條毛都無貼

所以我建議上面玩捐錢

大家實力一目了然

佢又鳩縮
不過說好的圖呢?
Link入面有

傻閪屈機男
https://lihkg.com/thread/568824/page/1?ref=ios

另外我玩過派利事同鬥捐錢

55k人工,叫你貼今日呀,又貼唔出呀? 身有屎呀? login好難咩?

我都想見識下,最好今日日子加user name lable. 加強說服力
睇過睇過
又迴避 正一柒頭
明明一貼車樓,即刻可以收我皮。
又唔敢貼,你咪自己諗下咩原因囉

我有又影到相上來你係唔係自貼?

點証明?
你想點證明?

你係唔係自貼先?

都知你d寒酸撚樣

就算我貼左你都唔會自貼

但志在撚你條仆街

成日以為全部連登人同你一樣咁窮

柒頭真係無撚有錯。
窮,弱智,鬥捐錢,成個痴線佬咁週街尻叫
走數狗賊喊捉賊真有趣
叫你正面應承呀

個盤你開嫁

我貼左你係唔係自貼呀?

寒酸窮西一味逃避

使唔使叫你老母出來M腳比你縮返入去呀?

你話你貼完到我自貼,應承左你喇
捨得貼未?

貼唔出者死老豆死老母

真係唔敢回

又扮盲屈狗
咁你又有幾識樓主真人阿 人地開個9up post你走入黎玩追擊 你叫人貼乜都預設係假野 就算係 都叫有張假圖睇下 你都可以post假野架喎 你post真又好假又好 佢先貼到車樓架喎 佢貼唔出咪屌得喇
你2個猜枚咁撚樣 係無撚用
巴打們你地明唔明呀

我貼乜,條友都會屈做假

但又證明唔到造假

佢自己連條毛都無貼

所以我建議上面玩捐錢

大家實力一目了然

佢又鳩縮
不過說好的圖呢?
Link入面有

傻閪屈機男
https://lihkg.com/thread/568824/page/1?ref=ios

55k人工,叫你貼今日呀,又貼唔出呀? 身有屎呀? login好難咩?

我都想見識下,最好今日日子加user name lable. 加強說服力
睇過睇過

快d叫你阿爸login比你啦
Login左你又會話改圖?

你不如貼出你半條毛來睇過先啦

之前咪又係即日貼?

當時又唔話我造假?

一味乞衣式鳩煩

鬥捐錢咪無造假囉

你又唔敢?

你話我比人踢爆左造假叫你quote

你quote左未?
嗱 我就覺得3zero你挑得人機 你遮左重要資料 寫埋連登id 自貼左人工先 車樓就下回合喇 你貼完人工 到樓主貼唔出咪鞭得囉 舊post就睇黎曬氣既 咁loop法講到2046都未loop完

我唔會貼人工,有得造假,佢果個都比人踢爆左唔係佢嘅。
同埋佢有備而來就貼得出。 明顯無車無樓依家貼唔出,就不停搵位迴避。
佢話佢貼完到我貼無問題,貼唔出者死老豆老母
老老實實 咁你已經預設左佢post假野 咁再屌落去都無意思喇 變左為屌而屌

因為你唔識樓主係咩人啫

好簡單,你貼牌簿加樓契連user name label。持有人名稱頭尾4個英文字母需相同佐證,可遮掩中間。

跟足規矩,無得造假。
咁你又有幾識樓主真人阿 人地開個9up post你走入黎玩追擊 你叫人貼乜都預設係假野 就算係 都叫有張假圖睇下 你都可以post假野架喎 你post真又好假又好 佢先貼到車樓架喎 佢貼唔出咪屌得喇
你2個猜枚咁撚樣 係無撚用

我屌左佢十幾個post,情趣黎
最中意撕破佢假面具
你真係唔知樓主走數歷史幾輝煌
巴打

條友一味乞

我有時真係太認真對條乞衣

我之前派利事同鬥捐錢真係無得做假

我提出來

佢又唔敢玩
巴打們你地明唔明呀

我貼乜,條友都會屈做假

但又證明唔到造假

佢自己連條毛都無貼

所以我建議上面玩捐錢

大家實力一目了然

佢又鳩縮
不過說好的圖呢?
Link入面有

傻閪屈機男

睇過睇過

之前咪又係即日貼?

當時又唔話我造假?

一味乞衣式鳩煩

鬥捐錢咪無造假囉

你又唔敢?

你quote左未?

login難過你打咁大段字嗎?
唔通…

點証明?
你想點證明?

你係唔係自貼先?

都知你d寒酸撚樣

就算我貼左你都唔會自貼

但志在撚你條仆街

柒頭真係無撚有錯。
走數狗賊喊捉賊真有趣
叫你正面應承呀

個盤你開嫁

我貼左你係唔係自貼呀?

寒酸窮西一味逃避

捨得貼未?

貼唔出者死老豆死老母

真係唔敢回

又扮盲屈狗

我貼左上來你又話假呀扮有錢呀

你不如你貼張人工上來啦

上面大把巴打叫你你又扮睇唔到
其實巴打們明白就得

廢鳩事理條乞衣

點証明?
你想點證明?

你係唔係自貼先?

都知你d寒酸撚樣

就算我貼左你都唔會自貼

但志在撚你條仆街

柒頭真係無撚有錯。
走數狗賊喊捉賊真有趣
叫你正面應承呀

個盤你開嫁

我貼左你係唔係自貼呀?

寒酸窮西一味逃避

捨得貼未?

貼唔出者死老豆死老母

真係唔敢回

唔敢回呀屈狗?

又唔敢回
又開始無限loop模式
巴打有心

都可以研究下我之前貼人工,鬥捐錢,派利事

可以點造假
其實巴打們明白就得

廢鳩事理條乞衣

又迴避 正一柒頭
明明一貼車樓,即刻可以收我皮。
又唔敢貼,你咪自己諗下咩原因囉
巴打有心

都可以研究下我之前貼人工,鬥捐錢,派利事

可以點造假

做乜自言自語 邊個巴打咁有心? 你好似精撚神病喎
巴打們你地明唔明呀

我貼乜,條友都會屈做假

但又證明唔到造假

佢自己連條毛都無貼

所以我建議上面玩捐錢

大家實力一目了然

佢又鳩縮
不過說好的圖呢?
Link入面有

傻閪屈機男

睇過睇過

之前咪又係即日貼?

當時又唔話我造假?

一味乞衣式鳩煩

鬥捐錢咪無造假囉

你又唔敢?

你quote左未?

login難過你打咁大段字嗎?
唔通…

我貼左上來你又話假呀扮有錢呀

你不如你貼張人工上來啦

上面大把巴打叫你你又扮睇唔到

即係貼唔出即時今日嘅人工證明啦
上次係咪搵你老豆架,快d叫醒佢幫你login啦
家下真係鳩up 成個post都無米粥
Btw off topic 純粹舒發下 由入高登睇巴士阿叔到而家睇連登
呢類罵戰post真係無停過
樓豬唔知你貼真定假喇 如果貼假扺你比人追住屌既
3zero ching又係膠既 追人十幾個post托柒咩 真假都唔關你事 樓主有錢又唔會益你 無錢又唔係向你乞 咪撚咁小器喇
本身想入黎9up下 又破壞曬氣氛 個個post都變罵戰post真係好撚煩
你就好,以前叫雞咁平又足鐘,而加......唉,生不憑時
條乞衣乞唔到車樓就乞人工

對付乞衣最好一毫子都唔比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞