[多圖]集結連登力量 今晚八點向狗校secrets開戰

376 回覆
1373 Like 71 Dislike
回應咗我先啦 唔好扯開住
巴絲們可唔可以幫我推隔籬post??
大家可以稍移玉步去新post 造成不便 敬請原諒
[重開]集結連登力量 今晚八點向名校secret 宣戰
lihkg.com/thread/611316/page/2?ref=ios
點解佢可以推理到去關港人自卑感事?
btw巴打,琴日睇左你之前個post覺得你整合已經有少少唔明,今日睇埋哩個post第一個留言都係冇改圖個張相,你冇將個重點放係當眼處,d人睇塞就會岀返去,唔會追post
點解佢可以推理到去關港人自卑感事?
btw巴打,琴日睇左你之前個post覺得你整合已經有少少唔明,今日睇埋哩個post第一個留言都係冇改圖個張相,你冇將個重點放係當眼處,d人睇完就會岀返去,唔會追post
收皮啦雙重標準,如果你係愛港愛國你就要徹底保衛我地的本土文化和歷史(設立廣東話為唯一官方語言,反對簡體和英文)
係中共做咁多仆街嘢例如文革黎破壞中國原有文化(破四舊,立四新),係垃圾中共假借中國的土地和名義黎做仆街嘢,其實中共咪又係外族
會覺得好威好有存在價值

放過人啦
係 我知我做得唔好 所以我都開咗另一個post 希望大家可以推爆第二個post
英文點樣反對 唔學英文點同其他國家嘅人溝通
想學就自己學例如大把人都係自己選擇學日文,韓文,法文和德文等等,總之自己的土地就只講自己的語言
我唔鍾意同其他國家嘅人溝通啊,吹咩
有咁多語言都係靠英文發音 同埋英文係國際語言 唔學只會降低自己嘅競爭力
依家啲細路係大陸落嚟㗎
管唔到咁多
Pish
巴絲們集中推爆呢個post吖唔該
https://lihkg.com/thread/611316/page/8?ref=web
一齊report到佢摺埋
點解係學支那 唔可以學高登 成日笑人地網上兇狠 唔通我地連網上兇狠都冇能力?
巴絲們集中推爆呢個post吖唔該
https://lihkg.com/thread/611316/page/8?ref=web
要令到新一代知道文化侵略嘅危險
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞