[多圖]集結連登力量 今晚八點向狗校secrets開戰

376 回覆
1373 Like 71 Dislike
點解咁多人覺得自己唔鐘意睇就話人多止一舉
屌你
個原意係話俾班後生知
唔係話逼你班柒頭以為自己看透世事嘅傻閪睇
咁咪啱 畀佢地知道呢個page嘅仆街嘢
多謝巴打
大家可以稍移玉步去新post 造成不便 敬請原諒
[重開]集結連登力量 今晚八點向名校secret 宣戰
lihkg.com/thread/611316/page/2?ref=ios
要做就做一個比佢更出名既page 將佢打低
如果出喺猛鳩語錄有冇得諗 不過就一定唔夠名校secret 多人睇
如果中國唔係做咁多仆街嘢我地唔會有偏見 我係雙重標準 我唔係咩偉人聖人 咩都可以公平公正 但我至少識分是非黑白 唔似你呢啲五毛
一人一篇潮文inbox佢?
認真啲細路仔你越屌佢哋越同你作對
同埋埋連登個朵已經夠臭 唔好幫正體字反宣傳
人地叫你用英文時你會寫英文 但叫你用中文時你會寫繁體字,依家你唔寫繁體 變左寫簡體 唔係取代係咩呀? 用咩英文比呢請問?叫你寫中文你會唔會咁醒走去寫英文呀?叫你寫英文,你又會唔會咁勁就去寫中文呀?
支持樓主 為捍衛自己既地方出力
巴打
多謝你地
Member 咗佢?唔係好明
Btw 大家可以稍移玉步去新post 造成不便 敬請原諒
[重開]集結連登力量 今晚八點向名校secret 宣戰
lihkg.com/thread/611316/page/2?ref=ios
push
依家咪就係講梗中文 香港人係寫繁體架囉
呢個係我地文化之一
依家班後生日常用曬簡體 唔寫繁體
長遠落去咪無人會寫繁體囉
用咩英文黎比 真心on9
其實我都想佢地睇到 我都係要求佢地出post澄清同埋道歉 如果佢地會咁做就唔勞煩咁多人
我屌攞英文做擋箭牌班人不下10次 我篇嘢都有講到 雖然唔係講得好好但我覺得都帶到因由 但係班人就好似冇睇到咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞