[多圖]集結連登力量 今晚八點向狗校secrets開戰

376 回覆
1373 Like 71 Dislike
潑冷水嗰啲係冇料新會然黎
連登寄生蟲
唔使理
block就得
大家可以稍移玉步去新post 造成不便 敬請原諒
[重開]集結連登力量 今晚八點向名校secret 宣戰
https://lihkg.com/thread/611316/page/2?ref=ios
上次me2嗰次去個狗校page度留言屌鳩班弱智仔 結果直接俾人block咗
今晚開多幾個ac炸佢老母
利申 00後
點解要同啲我唔想溝通嘅人溝通 佢地嚟到香港咪用廣東話 我實會應佢㗎 我去中國我咪會講普通話 但係我唔會去
Report個page好過嗱
00後要加油 影響身邊嘅同學 唔好再俾呢個page薰陶
有 亦都想更加多人見到 更加多人report
Support
lihkg.com/thread/611316/page/2?ref=ios
lihkg.com/thread/611316/page/2?ref=ios
個page佢開 del咪del
我支持你搞鳩個page 但係話要炸Facebook server 會唔會有小小on9
屌 係都要拗 英文係香港嘅第二語言呀 重要係必修科呀 我係唔撚鍾意中國呀屌你老母五毛狗
可以點令到佢地運作唔到?
身邊朋友好多都已經中曬毒
日日玩埋D大陸手機驚 打拼音
好彩都重有幾個 堅持唔講唔寫支那話嘅朋友
btw 搭車成日見到 隔離學校D中學生全蝗語溝通 CLS
出發點係好 問題係樓豬你自己本身態度都差

支持你清除癌細胞呀巴打
如果熟嘅中咗毒就一定要救 唔熟嘅話見到咪略略咁提下呢個post發生咩事 盡量畀多啲人知道呢個page嘅行為係幾咁可恥
如果有人覺得我態度有問題 我會亦到有道歉 但係最初佢地講咗嗰個「咁同唔遮有咩分別呀」我先會顯得態度差
但係之後我都有唔該前唔該後
多謝巴打
可惜 無論有冇中大陸毒
似乎好多人都有睇個狗校page
屌你老味搵極都唔撚見咩caption caption
直到有巴打post cap圖
屌係老味 1999 嘥鳩氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞