[多圖]集結連登力量 今晚八點向狗校secrets開戰

376 回覆
1373 Like 71 Dislike
如果癱瘓到佢地sever有冇用?
至少有機會令到班中學生唔會再咁盲目咁睇嗰個page 吸收簡體字等中共嘅資訊
多口問句你幾大?
你去癱瘓cloudflare / aws我跪你又點話
你嘅目的係咩?癱瘓咗人地就會驚你?
你同支共有咩分別 大家都係夾硬嚟
連登發起洗版大行動??
人地on9 你又同人一齊on9 係網上嘴炮
正面面對啲咩? 屌贏人地就會叮一聲醒覺?
我嘅目的咪講咗 要求道歉同埋出post澄清 佢地唔畀答覆我 我可以做嘅就係咁多
一直都覺得好細蚊仔好on9
樓主想學狙擊人不如去隔籬post 睇下人點狙擊金ling 同茶茶啦
你個post 最重要既圖又冇
link 黎link 去又唔打返個懶人包
最尾仲要落個下馬威 你有人把柄就落下馬威姐大佬
睇完都唔知你做乜春
另外多謝 你個閪壞咗啊 巴打嘅建議 如果有其他巴絲有更好嘅建議歡迎提出
我再簡單啲講多次你聽
你大唔到佢
成件事係唔會work, 咁正義慳返啖氣扶啊婆過馬路啦
幫推
Sorry 上面已經加返 同埋第一次開呢啲post 唔係好識
其實最後加左咩caption 冇追post唔知
我喺呢個post發現佢加咗caption 我並無意表達港人自卑嘅意思 反而係希望香港人可以有骨氣 唔好因為貪幾筆而接受中國文化
名校secret係咪做緊資訊過濾?
https://lihkg.com/thread/610057/page/1?ref=ios
依個撚屌page之前又話報警拉連登仔 依傢又話怒不討論連登 但o係之前又係連登cap圖上page圍爐
喺連登吹雞 早十年喺高登真係得既

呢張?
留名 等睇具體行動內容 我都覺個page好低質 一堆大陸on9抖音片都有班00後當青春 個admin要唔過濾照po
無錯
留名 等睇具體行動內容 我都覺個page好低質 一堆大陸on9抖音片都有班00後當青春 個admin要唔過濾照po
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞