[多圖]集結連登力量 今晚八點向狗校secrets開戰

376 回覆
1373 Like 71 Dislike
事源我喺連登見到個post係講呢件事

之後我投咗兩次稿 分享我嘅意見

可能我投稿嗰陣因為冇表示謝意 而且後來有強逼嘅語氣 令有幾位巴絲覺得我講嘢有問題 我在此為我嘅不足表示抱歉 不過並唔代表佢地嘅語氣無問題 同時曲解我嘅意見後毫無歉意 亦無意作出澄清 並作出del post行為 我為此感到無奈及憤怒
假如page嘅管理員睇到呢個post之後能夠向我道歉 以及出post澄清 我會就此作罷 如果唔係我會喺連登發起轟炸行動 癱瘓你地嘅page
另外我喺度再次為使用「00後」呢個詞彙作出道歉 我並無意標籤任何人 只係想概括現時嘅「中學生」如有任何人因為呢個詞語感到不滿 對唔住 我唔會再用
樓主有冇ig post既cap圖?
點曲解法?
支持樓主既熱心 肯去做啲野話比中學生知殘體侵蝕緊香港既情況
不過你係啲低質平台發表都冇乜用 人地個場你點夠人玩啫 po上黎連登可能都仲多人睇
以為你有咩大作為
癱瘓佢個page
osi Layer幾嘅攻擊?
細蚊仔返屋企做功課啦
你有冇啲更好嘅建議?歡迎你分享
咪撚理佢
咪撚post上嚟
唔撚想知
dont make stupid person famous
Lm
以為你有咩大作為 原來都係得把口
比你癱瘓佢page又點,會威啲?
我喺呢個post發現佢加咗caption 我並無意表達港人自卑嘅意思 反而係希望香港人可以有骨氣 唔好因為貪幾筆而接受中國文化
名校secret係咪做緊資訊過濾?
https://lihkg.com/thread/610057/page/1?ref=ios
佢到底加左咩caption 改左咩圖
最重要果樣你又冇圖
所以我咪問你有咩更好嘅方法 你又畀唔到我
Sorry 已經加返
方咩法姐 理佢做咩?
咁撚正義仲唔去參選區議員
做埋啲on9野 貼埋啲垃圾上嚟
咩都唔理就得?你覺得唔關你事就唔理 但係個page成千千萬萬個中學生睇緊 你地屌啲中學生 又唔屌洗佢地腦嘅page 唔覺得好笑咩?
你咁唔想睇迷唔好入嚟 無人逼你入嚟睇垃圾 標題寫哂你無興趣都要入嚟係你嘅事
比你屌贏咗又點
你係咪會覺得好有用
Sorry 已經加返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞