18-19學年 TOP UP SF 非八大專區 (4)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
👍👍👍
quit poly city入青衣同mk仔一齊係門口食煙

平時番學要交保護費gar wor
我睇就算有全資都好 都要補成20幾個credit 比幾皮野去讀 都真心好貴下 加上地方又唔係好方便 呢種壓力令我好擔憂 應唔應該堅持照揀
同樣係3.29in 身邊全部人都未有聲氣
ching身邊有冇人收到Offer?
Offer God
Pish
Hsmu

https://m.facebook.com/hsmcdanso/

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥😍😘
就這樣排
點解咁排 同埋想問ou bba business management 同 hsmc marketing 邊個好d OU依幾日要交留位費
Pish
Hsmu

https://m.facebook.com/hsmcdanso/

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥😍😘

Bcom Acct 出左offer 喇
大家check email
祝賀🎉
不知4.3 in hrm offer 還要多久
有ugc唔讀讀垃圾Thei
講出黎怕無人識
利伸 ive仔
但係ugc喺乞食科嚟
Thei BSE就預咗入sub con做 但起碼搵工有方向先
最驚讀水泡科grad咗唔知搵咩工

巴打比著你 你會點揀
我呢就讀it既
咁依家gap year緊
辛苦咗咁耐緊係想入ugc啦
起碼個朵都響d 是但搵份政府公墓員
好過入d野雞學店 cv scan都scan走你啦
有幾多人真係可以讀個科做個行呢
都啱
btw希望你收到心儀offer

我都係讀緊乞食engine 唔會搵到工
我自己真係想做返engine呢行
所以想入黎thei讀 civil or env engine
我見政府同出面公司關係好 畢業生出路唔錯
同埋工程師會認可
我唔想因為8大一個名而放棄出路
所以想問係咪要quite左U先可以報thei嫁
quit poly city入青衣同mk仔一齊係門口食煙

平時番學要交保護費gar wor

有無人讀緊呢2科可以分享下讀成點 同出路支援點嫁

btw mk 仔唔係應該學都唔返 走曬堂嘅咩
OU通常幾時派offer?我是廢柴gpa唔高
Interview之後既一兩個星期
27號in, 6號派offer
23in,11先有
仲未收到cie offer
快兩週了⋯⋯
有冇Ching兩週左右收到hrm offer?
OU offer letter寄出4日還冇收到正常嗎
感謝
想問各位有幾多人收到gcs offer 同接咗?

三月中啦我收到啦
但我有frd四月頭in 前兩日收到啦
但我有frd四月頭in 前兩日收到啦

3月中下in apply yr1 冇結果
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞