18-19學年 TOP UP SF 非八大專區 (4)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

[member]例如有啲咩一定要知呀,伏科呀,有啲咩sco 可以去下之類 [
同埋巴打係咪讀mkt ?
請問會唔會mkt 啲notes 可以share 下
同埋有咩辨法可以高啲機會住hall?

恆大都有書院制

D女仔mk否
屌那星翼嵐天係成日俾人拎出嚟笑嗰班恆大ocamp 撚

[member]小心MBuilding 7樓 夜晚好猛 伏科幫唔到你 我讀新傳系 不過聽講去返商科人例如saba ocamp都唔錯

當然好大機會係翼嵐天果D人做組爸
住hall既話我諗都有機會 上莊會加宿分
當然最重要既係睇你屋企係邊
學校想4年1宿 遲D又搞書院制
屌那星翼嵐天係成日俾人拎出嚟笑嗰班恆大ocamp 撚

頭先收到edu gcs電話
你咁搞到咁樣,邊個幫到你啫 有乜咁忙搞到offer電話兩次都聽唔到咁威

你咁搞到咁樣,邊個幫到你啫 有乜咁忙搞到offer電話兩次都聽唔到咁威

含大癲左
Ou written test好難
都真係幾難
我都幾驚因為個written test而唔收我
幫friend問:佢喺網上見到自己有conditional offer,但係冇寫要咩gpa先收,咁係咪要睇co letter先知幾多分先取錄??
好易
唔係ou 既co
講錯,係ou先啱
我英文3咋
OU psy又話派俾我
依家都未有,有無搞錯
我個fd27號in,今日收到co
我2月in,佢話直派offer俾我,派year3,食屎喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞