[月經] iOS集中討論區 (48) iPad 2018 & Apple Pencil

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
琴日行過 ifc 精靈都話唔知
想去換iPhone 6電池又無哂slot
可唔可以求其揀個問題book個slot
去到轉其他維修?
Apple再係咁搞法 肯定會流失好多忠實用戶

屌你老母 由九月到依家個ios11都仲係咁撚柒
如果唔係apple個千年back up 真係一早轉撚左會去玩pixel 2 xl

生性d好唔好 我寧願佢係beta5當正式版 beta6愈用愈火滾
有Air 2
想買新iPad + Pencil
睇下佢打唔打破到beta正過正式呢個記錄
早兩日公佈學生有200gb free icloud幾時有得用
https://www.youtube.com/watch?v=nga7MPSyNYE
face id 可以咁用

後面彈結他果度
仆街啦我唔撚記得我iTunes back up 個密碼,試咗2個鐘都唔撚得,有咩方法啊??身家性命財產喺哂入面
SE airpods 都無第二代消息
打算買7plus + airpods
跪求出機優惠
Tg好食電
諗起都扯扯地
64GB夠用嘅過話建議上8plus
呢d真係要抄低係張紙度
毒撚32gb都夠
8+唔諗了,分別唔大, 平千一好過
如果買返黎係預載IOS 11 就好快有分別睇到
琴日係到問過6S+ 11.2.5升唔升11.2.6好
跟手夜晚就唔知痴左咩線走去出左部X..
用左1日既感想係..同6S+好似冇乜分別...
iOS 11
兩個幾鐘on screen唔食就奇
屌佢,我讀書果時又冇,有200GB iCloud可以擺好多野
咁耐都係咁 一用就倒水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞