[月經] iOS集中討論區 (48) iPad 2018 & Apple Pencil

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
想問下個3d touch撳實左邊mon可以轉multitasking 畫面嘅呢個功能可唔可以熄 打機成日用力得濟轉左去multitasking 畫面
同求
可以望一望,唔該
Ac58u
屋企1000mb都用緊
屋企用緊

請問iphone safari 有冇 app/plugin 可以run 自己的userscript?
safari adblock都有,照計userscript應該都run到。
ipad air2 值唔值換ipad 2018?
PB6 好定正式版好?
想問下買左Apple care係咪想換電就有得換 唔洗佢check完低過80%先得?
No
都係要低過80%先得
頭先去咗試2018
覺得支筆畫落去第一下個delay好明顯
其他都ok
不過個air gap真係令到支筆篤落去嗰時好響
以前係就斷到7彩咁 而家轉咗 netgear r7000 日頭間唔中有一陣斷下咁
但係差唔多晚晚12點幾就斷得好勁 斷斷續續有成半個鐘 facetime就會poor connection
Netgear好少會咁喎 check真d係咩問題先換router 廢事買左新router都係咁
咁唔關個mon事嘅,係隻眼收唔同量嘅光搞到好似望落順左咁姐
會唔會係hkbn每晚都要reset d 咩咁 搞到咁
Netgear 要間中reboot同刷merlin
我又係HKBN每晚12點上網會柒下柒下
用緊8+同牙石router
唔係呀化
同伴 你應該明我嘅感受
點搞好
仲有兩個月畢業第時番engine 工要睇圖
ipad 買2018 定pro 好
做engine洗撚用iPad咩
熄3D Touch咪得,成日打某Game杯賽一定票熄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞