[月經] iOS集中討論區 (48) iPad 2018 & Apple Pencil

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
啱啱睇ig直播 部iphonex 熱到辣手 嚇到我即刻hard reboot部機
利申:11.3
個人預計呢部會賣兩年
即係冇2019版
去到2020年先會update
Apple要搶嘅tablet市場應該喺2017/2018呢兩部已經搶哂
剩低嘅人一係就上哂Pro
一係就完全唔會買talbet
有冇巴打用緊無線叉電??
有冇邊隻好駛又抵玩
個電量亂咁黎有咩計, 已經reset過都係咁
試下delete 連登嗰app, 再install 一次就無事架啦~
關咩事
連仔今日都開咗個驗眼post 應該唔係bug嚟
點先可以同步到macbook 同iphone safari 嘅password
已經試過熄晒keychain 再開過
我自動同步咗冇搞過嘢
點解新mbp 咁多問題
唔知係咪update過個iTunes
依家用唔到iPhone個USB hotspot
我自己仲用緊10.3.3
有冇人試過
熄咗雙重認證又突然得咗
屌點解Apple依家啲野咁撚多問題
執柒左佢啦
搞撚左成晚上個網都唔得

有冇巴打知Apple store有冇得買呢條線?

因為屋企用緊條垃圾HDMI線駁Apple tv 4K落電視到
條線干擾到收唔到所有數碼台
一將條HDMI線拎開就收得番哂
如果有嘅話聽日即刻落Apple store買

或者如果有其他牌子好 差唔多價錢都可以話我知
Ipsw.me download再shift+update會快好多
ios11.3 可以直接update日本app? 即使用緊香港acc?
iphone咪用tplink
唔該永久放落#1
深圳華強
自從轉左做asus router後 生活美好了
Wifi成日都斷下斷下咁 係咪個router問題
定我部8仔
係咪tplink呀
唔該永久放落#1
其實tplink 冇野
應該係你隔離屋一齊撞channel 多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞