有無人已經收到養和interview?

403 回覆
7 Like 12 Dislike
同埋想問幾時開學 時間表係咪regular定個個星期唔同?(我見其他護士學校時間表係個個星期唔同)同埋上堂氣氛好唔好 有冇讀過巴絲可以解答
我寄信去 等左兩個星期倒先有電話叫我in
Interview流程上面有講
有人著便服有人著suit
唔該
有人著便服
有人著成套suit
我就semi formal 冇suit嬲但著一件長袖冷衫
但我都係岩岩in完 未有咁快知有冇second in所以唔知係咪著得岩
同埋想問幾時開學 時間表係咪regular定個個星期唔同?(我見其他護士學校時間表係個個星期唔同)同埋上堂氣氛好唔好 有冇讀過巴絲可以解答

Daisy絲有冇收到offer
今日先second in
係咪都係自介,點解想做,點解揀養和?
yes
你幾時second in
我未 等緊20 first in
應該未咁快
等緊second in?
係 等緊
20先first in完
可唔可以具體講下有咩題目呀
First in
一條中文讀文章
一條同人合作 要活動下
一篇作文英文
一條中文情景題
兩題英文情景題

自介個啲second in
作文關於咩架?
想請問下呢你second in係唔係連自介都照用中文?同埋呢你收到offer時候係電話打俾你定email啊? 因為我收都second in有少少緊張 唔該曬你
係呀 全中文 佢中文問我中文答
offer 係email 俾我既

加油!
絲打介唔介意講下學歷? 係asso定dse?
dse完讀左2年asso 所以應該會比同屆既人大2年 有d sad
想請問下呢你second in係唔係連自介都照用中文?同埋呢你收到offer時候係電話打俾你定email啊? 因為我收都second in有少少緊張 唔該曬你
係呀 全中文 佢中文問我中文答
offer 係email 俾我既

加油!

作文係關於醫療定係好生活化個啲?
4月4號send email
宜家都仲未有消息係咪皮已收
唔難 我in嗰陣既題目大約係問我點解會去做義工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞