有無人已經收到養和interview?

403 回覆
7 Like 12 Dislike
first in問埋啲唔關事既情境題 2條中 2條英 1條寫文 1條考合作 每條答前1分鐘準備 3分鐘答 我覺得好似傾計咁正常對答就得 show到你講野流利同埋睇你係點諗野 會唔會答到9唔搭8 明明叫你總結篇文 你就講左自己啲意見咁

second in 居然全程都係中文 叫你自我介紹 之後問我對護士有咩了解 如果有其他學校收你會揀邊間咁 咁就擦下鞋啦 氹到佢地開開心心 講野自信啲微笑 有眼神交流 自介唔好講到背稿咁就得 記得最後問返佢問題

其實2次in都算輕鬆 冇想像中難 不過上網睇就算有second in都唔代表有offer 總之準備好自介就實冇死 其他問題就考你臨場反應啦
EN?
您咩成績報?
dse廿分都冇 覺得自己幾好彩 可能純粹早報掛
成績關interview內容事?點解咁問
因為聽講話某啲科冇3唔會比您in 所以就問下
主科全部都有3/以上 淨係bio 2左
勁啊 我re埋今年dse先報 希望成功啦
發夢見到
你地出電梯個刻已經開始咗面試
仲未有消息
你靚女就得
利申 發夢聽過interviewer 講
有無TG 情報交換谷
想問下你,second in係打電話通知定email?
打電話通知先 之後會sd email
有無人開
介唔介意講下first in second in 同收offer既日子,分別相差幾多日
first in 同second in相差2星期
second in完 2日後就收到offer
寄信幾耐有call?
差2星期都到信?定2日interview相差2星期
First in 兩星期後會打電話通知你second in,second in兩日後就收到offer
我o岩o岩收到second in啦
你覺得最後問返佢地咩問題較為好?
Sec in 成個過程要幾耐?
自介戈到有無限時?
thanks a lot
我想請問下second in係單對單定小組?
一對二
等到好心急
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞