有無人已經收到養和interview?

403 回覆
7 Like 12 Dislike
養和有兩棟新野起緊
你地有運,佢實請勁多人
定啲黎
人已到 準備係11樓跳落去
我都到
in完既朋友介唔介意分享下?
準備完都冇乜用
唔知有咩收生準則
有啲面試者似搞事多過面試
簽左contract year1每個月有資助$10xxx year2有$12xxx

反而想問下讀緊養和既學生 係咪真係chur到痴撚線
每一班係咪有好多人讀到中途讀唔掂quit左/俾人踢出校?
老師嚴唔嚴 返學遲到早退係咪冇情講
想知多啲 希望有人答
絲打介唔介意講下學歷? 係asso定dse?
dse完讀左2年asso 所以應該會比同屆既人大2年 有d sad
Asso咩成績?
點先岩佢地心水
好想讀啊
同埋你grad咗asso未?因為有位巴打個offer係grad hd 想知你個個係點?
講起就奇 佢連asso既成績表都冇收 淨係收dse嗰份
所以asso咩成績都唔重要 橫掂我都冇3 唔收仲好
你當初有冇sd asso transcript ? 唔知係咪因為我有sd所以有問我
求絲打覆埋呢個
asso grad左啦
不過你話有人個offer係grad hd?唔太明 你係咪想話條友讀完2年hd grad左既 之後in養和收左佢
佢今年先grad hd 所以養和個offer係佢grad到hd就得 我以為你都係 原來你係grad咗
佢仲要係男仔 咁佢成績都應該幾勁抽
我覺得自己係靠interview入到 自問啲考試成績真係好一般
佢都係到
好想入到養和
想問下in完嘅絲衣著係點
想問email sd 申請表洗唔洗連埋成績表sd比佢 佢好似無提過要sd
我無send,已收到interview,到時要帶返所有嘢正副本去
其實我都係靠interview既表現,先攞到conditional offer架。
完左second in 有offer的話
係咪body check同簽約同一日?
大家interview大概係點樣?流暢問答 有基本醫療知識?準備過關於醫療界既新聞先去in?

同埋係咪一apply佢就會in 我而家先apply 好驚唔in我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞