有無人已經收到養和interview?

403 回覆
7 Like 12 Dislike
收到second in啦 好緊張
聽日first in 有無巴打
好似有兩位巴打已有offer 有自信就ok
大家咁話
雖然做陪坐但都有啲緊張
原來養和都會in成績差嘅 唯有當攞經驗
5號in完 啱啱收到電話有second in
冇機lu
但係啱啱聽完朋友講養和好嚴 我呢啲學渣入到都比佢踢返出黎
同你一樣冇機
今年所有人都有得in?
1st in完等幾耐會call 2nd in?
我dse 冇22222 (fail maths) 但係讀左毅進 報enrolled nurse 會唔會收? 6月頭send左email
冇 5條2都冇 就冇可能 呢個係二管局規定嘅最低要求
更可況 一堆asso/hd 甚至讀u嘅人去報
聽講開始in?
我dse 冇22222 (fail maths) 但係讀左毅進 報enrolled nurse 會唔會收? 6月頭send左email
冇 5條2都冇 就冇可能 呢個係翳管局規定嘅最低要求
更可況 一堆asso/hd 甚至讀u嘅人去報
想問有冇29/6 second in嘅人已經收到offer?
6月14 send form 到呢家都未收到面試通知
想問下收到offer既係咪上到去簽約既時候先知自己係conditional定direct offer ?岩岩收到call話叫我上去拎offer 但又無講清楚係condi定direct 佢仲叫我最好拎埋Asso year1個張transcript去 會唔會見到我成績差唔比offer我架
想問下你幾時second in架?
29/6 我見過左成個幾星期都無通知仲以為自己衰左
有無人 6/7 second in已經收到offer ?
依家先apply會吾會太遲
會10號deadline 11o day
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞