18-19學年 TOP UP SF 非八大專區 (3)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
想問下報Top-up 非八大大專院校
學費要六萬幾係咪走唔甩?
(減左政府資助果三萬)

同埋想問埋如果將來會讀Post-Grad洗底 揀邊間大專最好?

求解答
謝謝各位巴打/絲打 🙏🏻
想問hku space 既IC 入邊既banking and finance 係london u award 點睇?
啱啱in咗 OU 政政 好多問題答 答到傻
問左啲咩 陣間in
Edu 科sports science係咪由yr1讀起
其實CIE offer易唔易拎 feel到interview到炒炒地
yes
報左恆管收到interview,但係咁啱個日要考dse speaking所以decline左個面試,打去問話如果無安排多次面試就無 好驚會唔會連interview都無
2.5 ou hrm 收唔收
大中華幾時派 都in左一個月了
Btw順便想問 cie creative writing會幾時派
無野係手好淆

利申:gpa 得 3
手快有 手慢冇
我12月in大中華都未收到
Speed交$5000喺咪可以用PPS交去香港理工大學?
同埋交學生相有冇要求要咩顏色底?
咁耐 無野係手好不安
之前有個frd cgpa3.0x好早報咗有interview但冇offer
利申 非親生仔

究竟收人嘅準則係乜
睇過你講自己努力讀書嘅post 好感動
啱呀 日日都係到mon住部電話 搞到無心情温書
其實CIE未浪可以打去問有無offer
同佢講話另一間要你交錢就得
哈哈哈哈 竟然
巴打你報左邊間
面試點樣
咩科先
hrm同marketing神速派offer
如果交左speed留位費refund一定要有ugc offer先有得退但減一千蚊?
Ou cie hsmc 個啲唔得?
我報左ou speed scope

我覺得你好勤力 我以前以為自己英文尚可 但係都係得2 (4131) 其實我好垃圾
唔該哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞