18-19學年 TOP UP SF 非八大專區 (3)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
想問下你地收到offer 係幾時in
我13/2
Late application
我剛剛都收到ou寄信比我 留位費係$5000
但係好奇怪 剛剛先寄黎 23/3姐系聽日就deadline
同埋你話咩暑假要比錢讀個課程 邊度有提到?
佢offer 嗰到有提 第二項嗰到 我係yr3 entry
有無人ou報咗chinese? 知唔知開始派offer未?
我都係yr3 entry
但係佢無叫我暑假上課程
個condition兩項淨係要我successful competion of associate degree 同埋 id card copy
點解我要既
你介唔介意打一打果段文字比我幫你睇睇?
SY bba senior year 收幾多分
CIE一個星期都未有offer係咪收得皮
3.1無offer,咩道理
巴打interview 點樣?
唔該哂你先 但係真係要出多咗張紙應該因爲我唔係讀完全有關科 3萬幾
照報啦
4月頭先deadline
有無人知樹仁新傳係點?收幾高gpa?
我都收到conditional offer 但又無寫要幾多gpa
另外有無人知呢科學費幾多
想知收到offer嘅話application status會由submited轉做咩?
佢話我very good
3.1無offer,咩道理
巴打interview 點樣?
我都收到conditional offer 但又無寫要幾多gpa
另外有無人知呢科學費幾多
想知收到offer嘅話application status會由submited轉做咩?

同問
如果要ugc offer真係要等n手飯
Year 3呀
Conditional offer(Accept/decline offer)
Direct offer就唔知
有機會做同學
但lingU 我見到好似英文要3或ilets6?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞