18-19學年 TOP UP SF 非八大專區 (3)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
想問下ou 同 poly speed都有offer
Ou更係year 3 entry
邊個好d

兩科都係mkt
Speed可以用學生證扮poly

唔想講緊學生證
係邊間好d
唔係學生相個邊同學生編號尾唔同咋咩
same as cc
只係左上角寫SPEED同student id s做尾
據聞SPEED mkt唔錯
D uncle Auntie 唔識分
收到ou sports個科既interview
想問有無人收到ou nursing interview?
你試下打過去問有無offer, 可能寄失左。 前提係你CGPA 唔係低過2.6。
sport ,要同其他business 科一齊in ,45分鐘筆試+20分鐘討論+2分鐘抽生字講,全英文
想問in呢科洗唔洗著suit
要,因為同其他business 科一齊in
一封信黎架喳。
2.7x
我26號都in sports
我係Gary in我,近reception 果間房
叫人去interview 果封email有講到要讀4年
咦 我今日都係尼啲題目但唔難
唔同點樣一齊討論?
Written test係寫啲咩?
抽生字講又係咩回事
正常的 官網有上senior entry有位的 for interviewer決定 聽talk year3 有20幾個位
如果有year 3就好
PolyU award /本部證係heading 條bar大大個Poly名
speed個咁細
你覺得分唔分到
我in知個個人係ta 我acct同marketing一齊in
Written test係考grammar同reading
sport ,要同其他business 科一齊in ,45分鐘筆試+20分鐘討論+2分鐘抽生字講,全英文
咦 我今日都係尼啲題目但唔難
唔同點樣一齊討論?
Written test係寫啲咩?
抽生字講又係咩回事
我in個個人係ta 我acct同marketing一齊in
Written test係考grammar同reading
1 min self-intro 計時
之後group discussion
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞