18-19學年 TOP UP SF 非八大專區 (3)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
想問問3.08 商科 讀cie, speed定ou好
有無人12月in完 edu大中華研究收到offer?
已經三月
好驚無書讀呀

下星期in 有冇tip
如果錢唔係大問題
就CIE
你預貴多幾皮至十皮
有無人都係等緊edu大中華派offer 三月尾啦
Syu tran ied?

呢到有冇同學仔想報Syu?

咁ou同speed比邊間好啲?
Ou係u
想問問3.08 商科 讀cie, speed定ou好
如果錢唔係大問題
就CIE
你預貴多幾皮至十皮
咁ou同speed比邊間好啲?

我都想問
輕輕一推
Poly offer god 係咪已經放棄左我
想入咩科
3.1
十分鐘前miss咗個edu電話 點算
會唔會咁就無咗個offer
佢會唔會再打黎
咩科?

大約幾耐ou會出offer
我都收到電話,佢打黎問我interview時間,佢應該arrange緊個interview timetable
點解未有
佢會唔會再打黎
咩科?

我都收到電話,佢打黎問我interview時間,佢應該arrange緊個interview timetable

希望佢再打黎啦
點解唔打去admission office ,或者department office ,又或者send email
一岀糧就即刻交留位費
你係in咗定仲未in?
佢會唔會再打黎
咩科?

希望佢再打黎啦
點解唔打去admission office ,或者department office ,又或者send email

但係應該點講
佢會唔會再打黎
咩科?

希望佢再打黎啦
你係in咗定仲未in?

未in 應該都係問interview時間
講reference number 然後問有冇過俾我
我嗰陣都miss咗 跟咗等多陣佢就再打嚟
你聽日打返去問下啦
Unrelated discipline apply 有冇得in?
TOPUP是但啦
admission office都懶得理你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞