18-19學年 TOP UP SF 非八大專區 (3)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
三月三個日無去 係咪GROUP IN?
呢科見人cgpa2.幾都入到
BBA ACCT
有無人收到Edu大中華 我唔知比唔比留位費好
我係acct但in個時同埋其他科嘅人in
45分鐘written test 考你grammar+Reading
抽卡英文講兩分鐘 有兩分鐘準備
中文討論 但題目係個tutor即時諗 冇話咩時事題
有無人都係等緊edu大中華派offer 三月尾啦
Syu tran ied?

呢到有冇同學仔想報Syu?

想入咩科

輔心
GCS開year 1 offer俾我 ,讀唔讀好????
可能我in 果時英文表達差 見上面有巴打同喺GPA 2.8幾,都可以收到year 3 offer
原來當收到edu其他科嘅時候,果5000蚊留位費可以轉去另一科到
Individual, 二對一
GCS開year 1 offer俾我 ,讀唔讀好????
可能我in 果時英文表達差 見上面有巴打同喺GPA 2.8幾,都可以收到year 3 offer

ching 幾時in架 我下星期先有interview
gpa得2.69
2.14 in 加油啊
2.87無得in
Lingu ba gpa3 Dse中英2冇考ilets
而家報有冇機
+1
睇吓你GPA 同入ugc 機會大唔大啫
東華nursing senior year 有幾多位?
巴打收到offer喺year 3 entry?
Pish
前途迷茫
我見有人hsmc grad之後去左poly taught master
想問埋有冇人有報hsmc English, 有interview未? 或者有經驗分享
無講幾錢呀 我估萬幾走唔甩
想問ou 寄左個conditional offer 比我,如果我accept 個offer 除左交錢之外仲有無其他野要做?同埋佢知唔知我有交左錢? 好驚佢當我放棄學位
我都係
啲人話會寄condition 信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞