全港免費考DSE 我要班00後冇大學讀

1001 回覆
1930 Like 69 Dislike
自修生data 唔會拎嚟拉curve 㗎
我地嘅grade 係參考日校生data 出嚟嘅cut off嚟定

所以最後都係睇佢地實力
但oral 如果同佢地一齊考就有d影響嘅
我地係進修自己
一班人玩野幫忙拿1 壓迫有讀書的一律都去晒3 4 5grade 一樣可以令收生標準勁升,即推左原本無得爭果班上去爭
自修生要收「報名費」唔知會唔會免埋
好想睇下麥明詩下年去考
有full 5**再比人訪問
中/英都有

"i mean all of you..."
屌 要等2019 報哂全科唔去得唔得
悉尼老鼠
正經去考試咪算囉,畢竟係政府on9話免費,唔去考都對唔住自己

但係話oral listening 搞事目的想害00後嗰啲,心態基本上同而家仇恨後生廢老冇分別,我祝你地盡早仆街死
全民 DSE 啦, 呢個政府真係智障.

報一科要 4, 5百, 走去報5, 6 科, 已經 2, 3千銀.
不如回水派錢比市民好撚過.
根本大把人唔係針對政府而係玩鳩下一代,自己比廢老撚就咪再嘈啦,因為連你自己都一撚柒鳩樣
你會唔會特登請假去考ar? on9, 除非你係廢青la, 就算係先讀緊degree 都要諗下撞唔撞mt la, 當然你要請哂假係冇人阻到你,再加上你考埋又唔會拉到日校生條curve, 大家係分開計,最多咪俾你升到grade, 影響唔到人地嘅成績架,7 頭。

就算佢冇任何限制,都一定唔會俾你影響到日校生成績
去考最多咪幫你自己刷靚d 個grade, 拖唔到日校生條curve 架
00後你地今次重唔仆街
連登仔最佳擋箭牌:
係政府on9畀機會我地去撚00後,我要班00後冇大學讀
而家班00後淨係識怨上一代,唔去怨政府。舊時我地都係咁考,正廢青
叫nursing姐姐搵對腳塞住佢把口
點發作都冇事啦
報晒先,唔撞咪去囉
講到好似一定要去咁
唔去犯法咁

日校考生都唔可以唔去啦
得,今年10月左右開始報
又唔見你班00後屌啲入場唔講野嘅仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞