全港免費考DSE 我要班00後冇大學讀

1001 回覆
1930 Like 69 Dislike
下年去考咪知
真係咸濕少少諗起都扯扯地
想報art玩
最後又會有幾多連登仔去考呢?
要玩就去蝗話聆聽同説話,搞鳩班腥港人先
畫bam圖
00後成堆支那賤種
抵比人玩
到底現實幾廢先廢青
先諗得出入場玩鳩人
最低限度點都要影張barcode放上網呃like先啦
想睇下自己實力都唔比
00後巧惡
成班on9
自修或年長生分開拉grade
Oral係可以上訴重考 宜家有video recording
你唯一玩到嘅就係你自己
意淫下dse考場畫幅春宮圖
開考前通知大家有上連登的話巴打們到時可唔可以高抬貴手唔好阻我入大學
普通試考又幾好喎
Oral冇得比你地帶鍵盤入去打字架喎,掂唔掂架你地
但係咪分開考先
對班濕鳩學生真係好
李嘉誠派5000
正苦 又派2000
唔撚洗做 一年額外收入 7000
7000蚊比班學生黎玩
又唔撚比我地當日常生活費咁用

屌你老母 廢老廢中廢青 拎綜緩都算
仲要加人工

屌你老母叫我地班打工仔 點會順你條氣呀
陳茂波 正一含撚嘴黎 屌你老母
壟斷發言就唔會令人肥 但就會令到人冇機會講野而低分
最基本自由發言時間大約平均每人兩至三分鐘(太耐冇考唔記得左)
每次發言大約維持一分半至兩分鐘(考官唔會cut停)
之後每隔一個人就發一次言,人地同你搶就堅持唔讓,對方一定唔敢疊聲
如果係咁平均每人發言次數就一定唔超過2次甚至一次,除非真係好勁啦,一般拎5或以上都會講夠3次,因為正常每組總會有人唔積極發言而多左時間
咁做嘅話又可以自己拎個合理成績之餘又玩到人
如果扑街啲,壟斷發言之餘又要講野無point又唔清楚,等人冇得駁
再唔係就帶人離題,佢帶你返正題就借機變左同佢鬧交
呢幾個情況考官想酌情或者上考評投訴都冇用

利申:當年因為無機會講野而低分
考中文作文真真正正有得帶毛筆入去考
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞