全港免費考DSE 我要班00後冇大學讀

1001 回覆
1930 Like 69 Dislike
考聆聽播播下企起身唱歌有無得諗?
冇成本 點解唔玩
認真考
oral用米奇老鼠聲,再加係咁用難字
要拎假都照去
係想睇下自己會去到邊
eng 都唔怕既
係中文同math 姐

作返篇類似既文入去
迫不及待好想玩玩了
Oral一開波搶發言
用曾志偉把聲: 既然大家都冇意思 打和啦 super
Oral一開波搶發言
用曾志偉把聲: 既然大家都冇意見 打和啦 super
等陣HKEAA將你班痴線佬分哂做同一個group考試
到時考官食花生睇你5個考生鳩吹鳩叫
真心想考
著到女人咁去考oral
到我講果陣唱首別問我是誰
想考多次econ
都係個DSE要重考麻煩自己,玩野既人野又玩左理得你,治標唔治本 紅色大字教路好醒啊
https://youtu.be/BN8LVs15nvk

終於有機會可以毓民上身去屌人

如果同場遇到另一個國師就好玩
想當年第一屆dse果陣已經想去
依家有機會喇
玩野嘅朋友應該會幫佢做急救
你唔比有nursing 絲打玩ga
如果發羊吊無帶藥係身, 就算在場有人識急救, 識塞棉花落口之類, 最後都係要call白車
都係個DSE要重考麻煩自己,玩野既人野又玩左理得你,治標唔治本 紅色大字教路好醒啊

考個dse都要咬住隻鞋,你咪搏重考囉 記得去醫院check清楚 我個年特別室個收音機聽唔到野,足足一版冇做,寫曬report,考評局都係加左我兩分
2019 DSE考生講完首輪發言就已經可以收工
剩低既自由討論睇你班痴線佬表演
speaking份卷一齊玩大佢
如果我做好哂成份卷,成份拎俾後面個考生睇,會發生咩事
上面話玩野嘅人到時唔去死全家
我都係舊制架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞