全港免費考DSE 我要班00後冇大學讀

1001 回覆
1930 Like 69 Dislike
Cash me outside how bot dat
應該玩聆聽, 係咁大叫,嘈住其他人聽野,被人趕走果陣就一到行一到撞其他考生,行到出門口都要大大聲屌多句
個個得把口
電動車又話退25萬
正pk

又話支持環保就又鼓勵人買車

派比基層就話無錢
同佢講咁多做咩,佢咪又係掛住諗自己,借d師妹過橋(都唔知係咪真)然後係道德高地到宣揚自己既正義感,係度攞光環自high,
僞善到仆街
LM睇幾多人真係去考
到時記得po準考證出嚟作證
LM睇幾多人真係去考
到時記得po准考證出嚟作證
唔洗准考證既有人真心去考既
之後網上成績表都得旣
擺明厹
玩鳩用支那話考中文oral嗰班

識唔識講支那話都冇所謂
膠化個討論
九唔搭八 牛頭唔搭馬嘴咁鳩噏
佢一開聲想講野就大大聲鬧
「操你媽的 現在是你說話的時候嗎?」
講到咁上下就由得佢地講
佢地開始入到肉嗰時就夾硬閘亂歌柄
「瞧瞧你這傻逼 這你也能說出來」
然後又開始鳩噏
得閒就講兩句英文 講兩句廣東話

最重要搞到個討論深化唔到/冇進展
累得死一group就一group

你班賤種支那幼蝗成日諗住唔使講廣東話吖嗱
明攪事可以立即要求重考
應該狂off topic同霸大部分發言時間
幾時開始有得報2018 dse?
其實咁樣反而害左班學生
港爆最後階段

開始憎恨香港人的不作為/投共,立心攬炒

姐係林匡正套理論
上年10月
疑似下年dse 女學生跳樓自殺
所以要睇住監考官嘅面色
鳩噏到咁上下就要收口 俾人講下
得閒就閘亂歌柄講啲離題野

off topic得一陣應該會有組員叫你入返正題
呢個時候就死拗話自己呢個先係正題
佢如果同你開始嘈點解你嘅point係離題
佢就自己都離埋題
當然實際上你要好識遊花園
最好就係鳩噏當飯食可以點到人地氹氹轉
拉埋佢地一齊off topic就最好

壟斷發言都係好招
笑而不語

財爺錢又唔撚派

依家免費送$報考2019 HKDSE
唔洗錢唔通唔去考?
這是福利呀
作為一個盡責既香港人,應該要好好幫助政府用佢比既資源
今次我報撚緊 同你玩大佢
冇錯,只要唔係太過份嘅話主考都唔理
費事又麻煩自己寫報告啦

所以,真係唔好玩得咁過份喇
大家識做嘅
係ce al時期oral 要求重考的成功率係超低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞