全港免費考DSE 我要班00後冇大學讀

1001 回覆
1930 Like 69 Dislike
政府話可以幫人進修,唔驚多人去考
屌你老尾啦 點解要益班00後免費?
我地之前交左果班當無數? 食屎啦香港政府
實去玩野 仆街啦班應考生 撞到我你唔撚好彩 抵死
開波後每5分鐘舉手加一次紙!
camp人地講完野搶發言權要醒目d,唔好似以前咁,我覺得. . . ./剛才. . . . .咁樣

大大聲用一d響亮簡短嘅字嚟搶,例如:係喇、無錯、講得好、明白

之後先慢慢繼續講
🤣 冇考過dse都想試下考
睇下係咪易左ce先
Dbq痴漢
想去考歷史
十年前a唔到, 想攞返個a
啱呀
你估政府唔知實有你班垃圾仔去玩野咩
遲啲一定宣佈話會分開retaker同regular
睇你老母點玩野
班真香港人00後 唔用WeChat唔睇大陸節目個堆都幾慘 冇啦啦俾你地班人當曬係蝗蟲後代
你估政府唔知實有你班垃圾仔去玩野咩
遲啲一定宣佈話會分開retaker同regular
睇你老母點玩野

遲啲
打工仔報唔報得?
想考多次中英文睇下自己依家去到咩grade
一聽個財政預算案都覺得依項政策真係痴撚線

因為我聽到果陣都想報 ,dse唔緊張既話其實係幾好玩
oral考完可以拎返video record 留念
你班垃圾90後係去先好

唔去既話死全家
咁人地都扮得發羊吊搏重考,理西得你玩人成唔成功咩?全程係你係度自我感覺良好咋嘛
老豆老母 話當時無錢讀書..迫住出黎做野無機會讀書..之後Hi足我廿幾年有機會比你讀又唔比心機..
我係咪可以做孝子實現佢地童年既遺憾?

利申: 已大學畢業
唔排除可能有啲人係鳩嗡
但連登出名多痴線佬
真係會同你癲
係到咒人同時
你不如自求多福 唔好遇到佢地好過啦
你年滿21歲就報得
2019年未到我考
所以我好支持你地玩殘2019年班dse生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞