[Switch|3DS機主討論區]|Zelda無雙|星之卡比新星同盟|(77)

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
想試下難嘅卡比,就要玩機械人星球爆機後嘅 真。格鬥王模式,得兩支回半血嘅水,冇幫手,,要打15隻boss
上年我要玩足一日先過到

同埋啲boss係好撚勁,隻蜂后同黑騎士真係
幾好玩嘅 中途有得執個道具變怪獸打人
copy弓箭就得 幾乎唔洗郁無耻過關
淘寶官方店好似賣999人仔
不過暫時未需要用住 希望愈來愈平
我用超能力,其實玩咗幾次咗頭十關都可以幾乎無傷過
係嗰三關飛機射擊 試過幾次滿血+一支水都過唔到
之後仲要打心臟
400gb一張卡
真係有需要咩
switch一隻game幾大?
Nintendo of America

Some Nintendo Switch owners’ play activity info is displaying incorrectly, but play activity is still being recorded accurately in the background. A future system update will resolve this issue & ensure play time data is correctly displayed. We apologize for the inconvenience.
我40隻game有32隻dl版 128gb卡加機本身32g
依加得返28gb
有無人有買doom?
值唔值得買?
上網睇人玩online
有少少似helo 好似幾正
玩咗好耐 呢排先update體感
覺得點?
Online係5打5?
幾好玩嘅 中途有得執個道具變怪獸打人

NS 版Doom其實port得唔錯 Multiplayer到而家都好多人玩 update咗motion control 又有新嘅玩法
等到啦! Xbox Direct

https://www.youtube.com/watch?v=X4AbD3-nZvY

算啦
流到呢
日日出街坐車打住!! PORT 得好順, 畫面OK GA
啱switch 用
我張128GB得返8GB
坐車打槍game
試左卡比,有D卻步,4條友好似搞到畫面有D逼同亂,最後都係鳩撳打死隻大佬
同埋唔知有無得較掣,A掣跳B掣攻擊好唔慣
卡比今集做freerider
128gb裝到幾多隻game? 同埋爆左點算 有冇得sd卡過sd卡?
有冇巴打發覺差唔多個個留言都有負皮
金幣早換咗,蝕到入肉
唔使理, 我依家肉眼自動filter 左嗰個位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞