[Switch|3DS機主討論區]|Zelda無雙|星之卡比新星同盟|(77)

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
唔係搞事就得
早幾日見一田係2280
有冇單機雙打?demo冇
仲有今集卡比太易玩
以前一比人打中就會無左招能力,同埋得幾格血
今集卡比條血長撚到
基本上容易同困難果兩隻Boss都係用生命值格接過,
完全唔洗用技術同用腦
同埋今集個隊友系統基本上屈機既,以前都要電話有電先call到隊友
今集直接長駐隊友
剪紙睇完gameplay ok wo
卡比聽講太易玩 ?
你都係求開心既姐
唔係
而且就算入黎都可以傾其他野
ps4果邊非機主問野會俾人屌

因為我平時成日都有幾堆fd上黎打機
但ps4 d多人game清得7788
想問如果入手switch淨係為左party game值唔值 因為對switch薩爾達果類年度大作興趣不大...
定直接掃多幾隻board game好過

唔該
我覺得值

唔少indie多人game都唔錯
今晚走去出機先

暫時睇落應該會買埋1+2 switch 炸彈人 同 孖車
仲有冇邊隻party game 值得入

overcooked
你幾耐冇玩過卡比?
Sor應該冇玩15年左右
肉眼睇到嘅疾 = 果一下少過30fps
穩定30 同 無啦啦跌一下落25 已經好大分別
一定睇得出

30同60都肯定分到
60 smooth好多

利申:未玩過144,唔知144係點
冇~
隊友太屈機
而且好煩,阻住我試融合
打boss 就硬食D招喪禁B已經贏,不過Demo boss 又唔可以作準嘅
早2日先有片卡比完全唔郁輕鬆過boss
卡比無sell難度好耐
d AI 好勁,我個女仔fd 連邊個制係跳都未搞清楚,就已經過左個困難boss

合作個idea 幾好,但個畫面係比較亂,同埋佢畫面鎖死 1P, 一行出少少個畫面就格硬拉番去1P身邊,玩到有少少燥
我都唔知幾耐,對上一集玩鏡之大迷宮
都好多年
暫時睇應該都幾歡樂幾混亂
其他要出正式先知係點
其實由wii 果隻卡比已經開始變成而家個款 真正難既地方都係係尾段同爆機後
同埋你覺得以前難係因為你以前細個 而家大個左
未試過就要試吓啦, 係條不歸路嚟
卡比一向都易

不過睇上面的comment,又係加咗大量輔助元素畀小朋友都可以過關
係希望coop真係好玩啦
今晚返去download demo試下先
有盟友carry就得
要獨佔其實唔算好多 (起碼無咗隻炒貴成舊水的overcooked )
我自己有overcooked、lovers、地底探險、tetris、bomberman
獨佔得MK8、1-2 switch

唔同playgroup有唔同偏好
lovers、地底探險 呢兩隻算難玩,唔打開機連關都過唔到
MK8、tetris、bomberman就歡樂D (不過要同場的玩家有相近技術先好玩 )

mario party幾時出呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞