[Switch|3DS機主討論區]|Zelda無雙|星之卡比新星同盟|(77)

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
新人留名
巴打們會唔會訂game? 呢個月想買星之卡比、進擊的巨人同薩爾達無雙

任天堂第一方嘅game就唔洗,大把貨
係啦 啱先打左keywords 都搵唔到 唔該晒
Nintendo Switch has already sold 1 million units in France, fastest selling console ever
法國人有錢,買返去當墊晾腳難道要同你地交代咩
當藝術品咁擺
但佢唔講usb 版係乜format 唔知訂唔訂好
聖經/毛語錄都好多人買,共產黨都好多人信

幾時都話任豚d邏輯on9
wav 48khz 24bit
官方blog 有講
你搵定二手fb谷放機都得,switch 2018年冇乜game出,只識畫大餅,你睇下game list去到5月尾

重有呢個post d人低質素多,既小圈子,不思進取,又駝鳥心態,排擠我呢d高質素回覆,接受唔到自己愛機既負面評論,對自己部廢機既缺點避而不談

訂乜鬼野game,呢d低b game實多貨到仆街
我打算買B款唔拆,再買hires
當我打完 已經冇得訂 唯有等 mora 買hi res
已經訂左限定B
5月到貨,都係搵定工先
2000 USB光速冇哂
好難想像啲
日日捕住個post Copy/Pasts同一段文字仲以為自己好高質
明明啲人已經懶得理佢
佢就以為自己已經打遍天下無敵手
永遠只會選擇性回覆
想分析遊戲業界又唔睇新聞又唔睇data
淨係識用啲低莊手法spin啲事實
嘅人現實世界係咩人

如果你係打手
你啲手法過時啦
出面大把你啲同行高質過你
仲未俾人炒真係奇跡

如果你係普通玩家
而又真係好似你咁講
係心情唔好/悶先入來嘅
睇你一日入來幾次
你一係就揾心理醫生傾下
一係就揾啲世藝搞下
無人想聽你啲錄音機呀

129.3爆了
已訂B 但隻手指真心型
冇所謂啦,隻狗比人閹咗咩都冇得玩,好慘嫁,比佢吠吓癲吓
出去開 post 啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞