[Switch|3DS機主討論區]|Zelda無雙|星之卡比新星同盟|(77)

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
我唔洗要大叻
我要隻mario party已經好夠
咁應該冇乜啦
囡囡既咪買埋剪紙同卡比
剪紙睇完gameplay ok wo
卡比聽講太易玩 ?
你都係求開心既姐
要獨佔其實唔算好多 (起碼無咗隻炒貴成舊水的overcooked )
我自己有overcooked、lovers、地底探險、tetris、bomberman
獨佔得MK8、1-2 switch

唔同playgroup有唔同偏好
lovers、地底探險 呢兩隻算難玩,唔打開機連關都過唔到
MK8、tetris、bomberman就歡樂D (不過要同場的玩家有相近技術先好玩 )

mario party幾時出呀

bomberman 咪獨佔囉, 仲有樓上隻剪紙
其實想難,L+Y del哂D friend咪得
輸出即刻低翻四分三
boss 房門前融合好把火劍之後del friend
咁應該冇乜啦
囡囡既咪買埋剪紙同卡比
剪紙睇完gameplay ok wo
卡比聽講太易玩 ?
你都係求開心既姐
要獨佔其實唔算好多 (起碼無咗隻炒貴成舊水的overcooked )
我自己有overcooked、lovers、地底探險、tetris、bomberman
獨佔得MK8、1-2 switch

唔同playgroup有唔同偏好
lovers、地底探險 呢兩隻算難玩,唔打開機連關都過唔到
MK8、tetris、bomberman就歡樂D (不過要同場的玩家有相近技術先好玩 )

mario party幾時出呀

bomberman 咪獨佔囉, 仲有樓上隻剪紙

對戰類仲有 pokken, arms, brawlout
30同60真係好大分別
Mario mart 本身60
割左4個畫面4打果陣即刻變到30
勁唔smooth
Gal Metal有冇巴打買左
好似有人話麻麻
好似有人話麻麻

我想知係咪淨係得打鼓
同埋好似得十三首歌,有啲少
日本一隻四騎姬同果隻解謎係咪冇提中文化

玩完splatoon2即刻轉Zelda又係lag到屌鬼
又例如144較去120都會即刻覺得唔妥
可以嘅話唞一陣先轉會冇咁敏感
啲game整到咁就冇計
要少少時間習慣操作,唔可用tv mode玩會delay
如果打開/鐘意打鼓/什至有打開街機鼓類驚應該好快上到手,好爽
要少少時間習慣操作,唔可用tv mode玩會delay
如果打開/鐘意打鼓/什至有打開街機鼓類驚應該好快上到手,好爽

仲以為有其他樂器玩
唔覺有講wor... 點解四騎姬仲未偷跑ga...
其實玩console無必要用144
console最高fps先得60
四騎姬個風格好似幾好
日本一整呢d係唔錯
四騎姬係咪無中文
玩RPG無中文都係差梗小小代入感
真係搵唔到有講
係咪硬食日文呢
144當然係指PC嗰陣啦
有無人有買doom?
值唔值得買?
上網睇人玩online
有少少似helo 好似幾正
玩咗好耐 呢排先update體感
大叻呢
覺得點?
Online係5打5?
巨人值唔值得期待下?
BTW 龍珠同海賊無雙評價如何?想買隻玩下動漫GAME
龍豬我覺得麻麻
都係psp嗰隻乜鬼館好玩d
但都ok既
購買 LOST SPHEAR
特別優惠!特價將於 06:57:42 後結束

-30%HK$ 299.00
HK$ 209.30
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞