[Switch|3DS機主討論區]|Zelda無雙|星之卡比新星同盟|(77)

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
正常
30 FPS 好似都去唔到
有無巴打會無巨人2 好似唔錯
請問你點睇幾多FPS?
我真係打爆機都唔覺有乜問題。
是但啦, 我個steam千四隻game都唔知有冇三十隻係認真玩過
ps4果邊非機主問野會俾人屌

因為我平時成日都有幾堆fd上黎打機
但ps4 d多人game清得7788
想問如果入手switch淨係為左party game值唔值 因為對switch薩爾達果類年度大作興趣不大...
定直接掃多幾隻board game好過

唔該
買巨人2
暫時玩左草原
又唔覺得卡比好唔順喎
玩得幾開心
今晚有機會去game鋪出機,請問係咪定價2300
我覺得值

唔少indie多人game都唔錯
今晚走去出機先

暫時睇落應該會買埋1+2 switch 炸彈人 同 孖車
仲有冇邊隻party game 值得入
Zelda冇興趣建議掃board game
Party game 暫時黎講都係steam果堆
獨佔得mk 剪紙 同1-2算係比較多人會鐘意
下個星期會多隻卡比,不過男仔應該興趣不大
有女既話就都算ok
overcooked係ps4買左未
得任豚先會j銷量
卡比幾開心
其實我都鐘意玩
不過我真係好難想像4個男人一齊玩卡比個畫面
好似好尷尬咁
對膠有腐蝕性架
BTW
一機多人玩真係冇咩
而且你又唔係要出街
你又對D獨佔大作冇興趣
我都認同可以觀望下
就係多女
同女女係屋企打機
我自己有玩9 parchments 幾好

聽朋友講portal knight, lovers同crawl都幾好
點會尷尬 好多fd都係細個已經玩卡比
成班兄弟打機幾開心
今晚走去出機先

暫時睇落應該會買埋1+2 switch 炸彈人 同 孖車
仲有冇邊隻party game 值得入
overcooked係ps4買左未[/quote]

ps4買左overcooked gang beasts同ultimate Chicken Horse了
仲有tricky tower magicka果堆.... 但睇真D全部steam都有
所以考慮緊switch 獨佔果D party game
咁應該冇乜啦
囡囡既咪買埋剪紙同卡比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞