[賀lihkg] 第一個H 車po(原罪)

537 回覆
18 Like 10 Dislike
50k好似出到fa1?

出到

Fa1我宜家都留意緊搵緊盤 有無用家?

有唔少fd2 示樣
有冇人出過 p0402 code.
岩岩出話係cat 問題
但想聽多啲意見 唔想一黎就換cat

你無催化?

但我唔覺佢打柴
啲聲一樣

320I/420i

2.0 會唔會唔夠力

是但啦
fd2我都渣唔盡

328啦講真

貴咁多 都係直4

是但啦
fd2我都渣唔盡

328啦講真

貴咁多 都係直4

E46 m3有冇考慮?同fd2 差唔多價
civic各model有咩特色啊? 太舊款驚要加好多錢整 太新又out左budget
我p牌仔 想要架冇咁薯仔嘅車就得

eg ek好揸,快(相對)
es fa舒適,平地台(es)
eg ek整好平,es fa唔知
夠牌夠歲先諗R

唔該巴打
有冇人出過 p0402 code.
岩岩出話係cat 問題
但想聽多啲意見 唔想一黎就換cat

你無催化?

但我唔覺佢打柴
啲聲一樣

個 code 係 DPFE sensor喎

https://www.google.ca/amp/repairpal.com/OBD-II-Code-P0402.amp

你無催化?

但我唔覺佢打柴
啲聲一樣

https://www.google.ca/amp/repairpal.com/OBD-II-Code-P0402.amp

打錯左 係p0420

以前部腳車
番香港被迫賣
前fit 現CL9用家
前fit 現CL9用家

GD3留名
前fit 現CL9用家

CL9真係大食無力
完全唔似一架2400CC既車
不過算房車囉,舒服D
GD3應該過癮D(如果棍)
civic各model有咩特色啊? 太舊款驚要加好多錢整 太新又out左budget

夠牌夠歲先諗R

搵緊es / fa盤 有無巴打放

但我唔覺佢打柴
啲聲一樣

打錯左 係p0420

你有冇改過ECU?

夠牌夠歲先諗R

28 好多盤
呢兩架比egek少牛肺

夠牌夠歲先諗R

28 好多盤
呢兩架比egek少牛肺

Fa1大架d es都唔差 btw fa1 1800牌費

28 好多盤
呢兩架比egek少牛肺

Fa1大架d es都唔差 btw fa1 1800牌費

兩架都渣過
P牌入左部es8腳車,
我想問個s波係咪上斜/拖波用

打錯左 係p0420

你有冇改過ECU?

H車
H車
H車嘅朋友
係咪冇人渣盒仔車
GK1 路過
唉 架車有CEL light又同條女冷戰
真係好down
P牌入左部es8腳車,
我想問個s波係咪上斜/拖波用

扯高轉 好似係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞