[賀lihkg] 第一個H 車po(原罪)

537 回覆
18 Like 10 Dislike
唔理有冇TEC,但CL9真係好撚慢...

我都係打算玩個款 有tec叫做多小小野玩

其實有TEC姐係點?
我成日踩到3.4000轉80上100果時就有一下加速推住去咁
究竟點解會咁既

其實有TEC姐係點?
我成日踩到3.4000轉80上100果時就有一下加速推住去咁
究竟點解會咁既

上網搵資料都懶

其實有TEC姐係點?
究竟點解會咁既

上網搵資料都懶

我連正名係咩我都唔撚知
點撚樣搵資料
你都ON撚9 我係識就唔撚洗上黎問啦
我打TEC就出到呢一堆野
小弟不恥下問請你教下我呢堆野入邊點搵答案
https://www.google.com.hk/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=TEC

其實有TEC姐係點?
究竟點解會咁既

上網搵資料都懶

我連正名係咩我都唔撚知
點撚樣搵資料

咪tec囉
我打TEC就出到呢一堆野
小弟不恥下問請你教下我呢堆野入邊點搵答案
https://www.google.com.hk/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=TEC

@卡脾獸

其實有TEC姐係點?
究竟點解會咁既

上網搵資料都懶

我連正名係咩我都唔撚知
點撚樣搵資料

咪tec囉

新牌岩岩出左架2002 Es8 civic
今日拎車 好爽好好力

平地台

其實咩叫平地台

後座地下中間個個位

其實有TEC姐係點?
究竟點解會咁既

上網搵資料都懶

我連正名係咩我都唔撚知
點撚樣搵資料

真係垃撚圾 打Honda vtec 啦 on9
https://zh.m.wikipedia.org/zh-hk/VTEC
搵啲資料都唔撚識 想我幫你搵咪出聲

人地唔撚識啊

其實有TEC姐係點?
究竟點解會咁既

上網搵資料都懶

我連正名係咩我都唔撚知
點撚樣搵資料

https://zh.m.wikipedia.org/zh-hk/VTEC

我由始至終都叫緊你地幫我啊
係你自己ON99係到屌鬼
我咪有得你屌囉
反正你都答左我啦

唔該哂
新牌岩岩出左架2002 Es8 civic
今日拎車 好爽好好力

平地台

其實咩叫平地台

後座地下中間個個位

明白了

其實有TEC姐係點?
究竟點解會咁既

上網搵資料都懶

我連正名係咩我都唔撚知
點撚樣搵資料

我咪有得你屌囉
反正你都答左我啦

無諗過你蠢撚過豬姐
最緊要幫到你
點睇cr-z
後座真係坐唔到人?
坐四個會唔夠力?

其實有TEC姐係點?
究竟點解會咁既

上網搵資料都懶

我連正名係咩我都唔撚知
點撚樣搵資料

我咪有得你屌囉
反正你都答左我啦

無諗過你蠢撚過豬姐
最緊要幫到你

咪應佢啦
佢新牌仔買部es8就問人點改先快
痴撚線

都唔知幾多歲人

其實有TEC姐係點?
究竟點解會咁既

上網搵資料都懶

我連正名係咩我都唔撚知
點撚樣搵資料

我咪有得你屌囉
反正你都答左我啦

無諗過你蠢撚過豬姐
最緊要幫到你

咪應佢啦
佢新牌仔買部es8就問人點改先快
痴撚線

都唔知幾多歲人

唔撚識咪問囉
乜都唔問得咁不如摺撚左連登佢啦
係又屌唔係又屌
你估真係百屌成材咩
點睇cr-z
後座真係坐唔到人?
坐四個會唔夠力?

好迫
短途還可以
點睇cr-z
後座真係坐唔到人?
坐四個會唔夠力?

好迫
短途還可以

座得兩個
咁我車女朋友定車佢老母好啊
點睇cr-z
後座真係坐唔到人?
坐四個會唔夠力?

好迫
短途還可以

座得兩個

緊係車佢老母 氹掂佢買㗎大車過你
點睇cr-z
後座真係坐唔到人?
坐四個會唔夠力?

好迫
短途還可以

座得兩個

緊係車佢老母 氹掂佢買㗎大車過你

之後帶佢老母上山啪啪啪埋
連層樓都比埋我

利申: 佢老母KEEP得好好
想買架2手honda spike
但係乙見到又有分spike w,spike gk1
有咩分別?
Lm

雀屎rs
巴打點睇stepgwn?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞