[賀lihkg] 第一個H 車po(原罪)

537 回覆
18 Like 10 Dislike

Cl9好似真係無tec 有人話有有人話無搞到我都好混淆 唔該巴打,我比較小研究honda打

認真一問
依個年代重有Honda 車係冇tec嫁咩?

Eg有d無tec, Ek exi
利申:揸過細tec 完全feel唔到著tec果下 要玩一定要買大踢(b16a/b, b18c, h22a etc....)

揸左半年 換左2舊偈等膠
同換左極力子

ORC?

hyper single極力子點睇?
對俾起大金紅盒有乜分別?

毒撚講嘢無人理
自推
新牌岩岩出左架2002 Es8 civic
今日拎車 好爽好好力
今日拎車 好爽好好力

話時話es8 都有分exi同vti
巴打部車有無tec? 棍仔?
今日拎車 好爽好好力

話時話es8 都有分exi同vti
巴打部車有無tec? 棍仔?

Exi 自動

P牌就有DC5揸
今日拎車 好爽好好力

平地台
CL7R 最新咩年份>?

P牌就有DC5揸

Rsx黎

P牌就有DC5揸

Rsx黎

隻鮑魚
不過k20a2都唔差既

Cl9好似真係無tec 有人話有有人話無搞到我都好混淆 唔該巴打,我比較小研究honda打

認真一問
依個年代重有Honda 車係冇tec嫁咩?

Eg有d無tec, Ek exi
利申:揸過細tec 完全feel唔到著tec果下 要玩一定要買大踢(b16a/b, b18c, h22a etc....)

agree

1.5 i-vtec hybrid 完全唔覺有踢呢樣野
CL7R 最新咩年份>?

P牌就有DC5揸

Rsx黎

隻鮑魚
不過k20a2都唔差既

好似話係cl7r 果隻黎
https://t.me/joinchat/AAAAAAyj5cfwTvK341yXRA

歡迎大家入黎吹下水貼下相
部RSX出左幾錢
有諗過出. 但少盤
同埋AT多
唔理有冇TEC,但CL9真係好撚慢...

我都係打算玩個款 有tec叫做多小小野玩
請問accord 2000cc到 大約幾錢油錢1km?

Cl7r 1.3-1.5

Cl7r 1.3-1.5

cl7 同 2.3, 2.4 有咩分別架
civic2017
係咪唔出dtec???

玩款唔玩honda啦
一睇就知cheap車

玩款唔玩honda啦
一睇就知cheap車

筆直有限
部RSX出左幾錢
有諗過出. 但少盤
同埋AT多

出type S咪得 有返6速玩
連登冇人揸本田
今日拎車 好爽好好力

平地台

其實咩叫平地台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞