[賀lihkg] 第一個H 車po(原罪)

537 回覆
18 Like 10 Dislike

不過你換brake係鮑魚碟皮換?
如果係ap或者Alcon
就算賣車拆返出黎都有價

係呀,開頭未見過呢個牌子,所以問下,依家應該會換ap
避震我見bc隻 rs做緊特價 5千幾我想問下換唔換得過?

bc 就唔好換喇 平平地 tein 囉

Tein都唔係好得去邊
咁多位師兄好
我下星期都換架全原裝cl7r ,
想請問大家如果直上dc5 原裝4po 鮑魚,要用咩碟 同原裝CL7鈴唔會唔會hi鮑魚
咁多位師兄好
想請問大家如果直上dc5 原裝4po 鮑魚,要用咩碟 同原裝CL7鈴唔會唔會hi鮑魚

Cl7完裝鈴麻麻地
咁多位師兄好

Cl7完裝鈴麻麻地

師兄有咩好介紹

Tein都唔係好得去邊

平價有咩選擇啊
咁多位師兄好

應該唔會hi bell魚掛,怕既咪換埋dc5原裝鈴,但次次出完車就黑到仆街

Tein都唔係好得去邊

換tein入門果d 真係寧願換bc
不如儲多小小換bilstein
咁多位師兄好

應該唔會hi bell魚掛,怕既咪換埋dc5原裝鈴,但次次出完車就黑到仆街

Cl7 裝dc5鈴 縮到仆街
要落spacers又無胃
咁多位師兄好

原裝1716同原裝b牌差唔多制動力
換黎把撚
咁多位師兄好

換黎把撚

咁換brake皮會唔會更好
咁多位師兄好

換黎把撚

咁換brake皮會唔會更好

Project mu

Tein都唔係好得去邊

平價有咩選擇啊

同問

平價又見得下人既
Extend 同 cusco street zero a都ok

同問

平價又見得下人既
Extend 同 cusco street zero a都ok

Thx 但可唔可以講下bc br-rs有咩缺點

跳到仆街 你走轉老龍就知

平價又見得下人既

一味得個硬,太跳
其實你見佢咁平,你都唔會期望佢比到d咩你
雖然extend都係bc代工,但佢係以香港道路既數據去調較,仲可以配合你想要既感覺fine tune
Cusco street zero a 其實都唔錯,支芯係一流,係枝彈弓偏淋
P牌仔車屋企人朋友多係咪最好jazz
P牌仔車屋企人朋友多係咪最好jazz

其實車仔最好就自私揸
坐多幾個就真係推牛咁

一味得個硬,太跳
其實你見佢咁平,你都唔會期望佢比到d咩你
雖然extend都係bc代工,但佢係以香港道路既數據去調較,仲可以配合你想要既感覺fine tune
Cusco street zero a 其實都唔錯,支芯係一流,係枝彈弓偏淋

Cusco果套係咪雙托?
如眾偏淋可唔可以那緊d條陣弓?
想要架fit棍但28果d唔知有冇伏

我有相熟車行,一定冇伏,佢好多fit,巴打是咪有興趣

我有興趣喎
推返上黎
225/45 R17
有冇介紹???
225/45 R17
有冇介紹???

Pss
225/45 R17
有冇介紹???

Pss

上米記
入左堆資料
出primacy 3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞