[PKM]澳洲國際賽次旅

160 回覆
19 Like 33 Dislike
Day 5 續四
行完動物園,都成4/5點啦,我地就坐船返去。大家都話想係澳洲食PIZZA,我見話我地BNB車站附近都有間,就提議返去食(因為都想去個返超市買野加早D返去執GIP)

之後問返,原來所有隊友都話呢餐意大利野係全旅程中最好食既野。

我地叫左2個PIZZA,一個係MEAT LOVER,一個就係煙三文魚,一個濃D一個淡D,各有隊友話好食。

個PASTA就好似係芝士加磨菇,大家都係覺得普普通通,合格啦
不過個意大利飯就好正,蝦汁意大利飯,飯好有汁同蝦既鮮味,大家都覺得係全旅程中最好食既野。

之後食完就去超級,再返BNB執野了。

其實差唔多都寫哂,差回程上機同後記
Day6
其實今日乜野好做,因為得返半日,今日就大家訓晏D,叫做抖下同最後檢查(因為之前同另外兩個隊友傾左好多廢話同埋幫另一個隊友隊新POKEMON隊諗新IDEA,傾到好夜),HEA到十點就CHECK OUT去機場。

去到機場就食返餐LOACAL FAST FOOD “HUNGRY JACK”,就CHECK IN入閘,入閘後見到間幾特別既M記,佢係下層收銀,上層係廚房,用一條運輸帶運野食。野食多數俾香港貴,不過雪糕就差唔多,可能仲平少少(新地桶就0.6AUD,黑旋風就2AUD,不過個黑旋風澳洲唔用機搞,純放上面),差唔多鐘上機返香港。

間pizza 叫咩名
唔記得了

不過記得係RHODES TRAINS站附近
支持清
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞