[Switch/3DS機主討論區]新年快樂(76)

1001 回覆
14 Like 5 Dislike

想問下老任通常official賣隻game個日期會幾耐前有announcement/trailer ?

純粹想知火紋正傳/Pokemon RPG 會唔會做到今年內出? (寫TBC2018)
有你都唔好盡信
想當年佢話DQ11 會係2017年
而家變左TBC
半年/一年都有
port就短啲
例如Bayo1+2 12月發佈 2月賣, DKCTF 1月發佈 5月賣
火紋係今年架啦, PKM 就未必
3個月
老任好少早1年以上公佈新GAME
B3 Metroid PKM 火紋用黎谷機所以提早講定
不過除左B3上面3隻唔講都預佢會有
GAME FREAK開發力
趕到2018 Holiday已經還神
DQ11 2017 sauce plz
https://www.youtube.com/watch?v=jO6T9daerWo
『戦場のヴァルキュリア4』帝国軍キャラクター紹介映像
Mk8而家邊度買平d
周圍都冇二手
https://kknews.cc/game/qyr8vog.html

原來係fami 通呃9me
溫馨提示kknews係content farm唔好上為妙
墨西哥eShop
Celeste
Stardew Valley
SteamWorld Dig
Night in the Woods
呀 Night in the Woods應該唔算耐玩

突然醒起仲有Sonic Mania
Rocket League就 $15X 但你想玩幾耐都得
會唔會係因為坦克砲塔本身轉方向都慢咋
正WO屌!!!
呢隻真係有排打, 黑悟我都未打哂
NITW係劇情/冒險game來

有隻NeuroVoider好似都唔錯
Shovel Knight玩左未?
今日岩岩開始玩魔女1
覺得手提mode畫面靚過dock mode
可以呢幾日拜年拎出去撚下
Resident Evil Rev 1/2 做緊特價14USD
eShop game 我依家都係有特價先買
太多game未清
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞