[Switch/3DS機主討論區]新年快樂(76)

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
有冇講下doom個體感o唔ok
難玩到,可唔可以唔好第一身架,即係可以見到自己個人物

Dee哥你究竟有無玩過Payday
有冇人講下doom個體感o唔ok
Switch有體感既FPS好似得DOOM?
屌你老母中伏,點解payday會提供日文
一時無轉語言就瀨野
竟然冇體感
無體感又第一身
只能棄了...

FPS喎
CS,Call Of Duty,BF系列,彩虹6呢啲都無第3身(除非你整Mod)
Payday又點會有
fps可唔可以唔好第一身啊
同sp2差唔多
fps可唔可以唔好第一身啊

第三身叫TPS
第一身叫FPS
最仆街係我冇買DLC都要我DL埋D DLC內容
霸左我差唔多成百GB位
dee哥唔明架
我已經棄左驚,淨係個教學任已經係咁fail
我day1已經收左皮,返唔到去van仔
dee哥帶動棄驚潮
molamola
當代鐵道有無人玩緊
希望唔駛識太多日文
又唔係叫你一條友打同埋開最高難度
聽講Switch版果個係舊version黎
開波Basic day2已經卡關
潛行搞掂警衛室 成日會有人行過發現就失敗

垃圾
Payday2算係呢幾年最易玩嘅FPS
相比彩虹6真係好易玩
第一身既fps正垃圾
成日比人發現點玩落去,撤退又撤唔切就直接fail,好無癮啫
你黎pc我教你玩 不過留意pc 都係冇第三身嫁
又唔係叫你一條友打同埋開最高難度
聽講Switch版果個係舊version黎
開波Basic day2已經卡關
潛行搞掂警衛室 成日會有人行過發現就失敗

垃圾
Payday2算係呢幾年最易玩嘅FPS
相比彩虹6真係好易玩
成日比人發現點玩落去,撤退又撤唔切就直接fail,好無癮啫
你黎pc我教你玩 不過留意pc 都係冇第三身嫁

係喎唔醒起FPS都係
PS4 41,496
Switch 39,303
PS4 Pro 8,006
New2DS LL 5,778
Vita 4,959
New3DS LL 3,423
2DS 959
Xbox One X 133
Xbox One 57
仲輸緊
計埋全部soundtrack都係48.8 GB啫
咁佢設計係想你入到人地開既DLC地圖咁都無辦法
我反而想知三國無雙8今個星期賣左幾多
兩萬一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞