[Switch/3DS機主討論區]新年快樂(76)

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
eshop 買,南非eshop 買完2再買1有3折
加埋450左右。廢事出去搵
魔女亞洲版有無中字
無,我都好想佢有中字
Pre order優惠黎

Bayo2 Switch新內容疑似暗示Rodin會出現起下隻Smash Bros
負評快手到
應該係無親無故所以咁得閒

逐個post 負皮有咩意思?
If your Bayonetta 1 download code begins with "URPH-" you will not be able to register it on the eShop. Contact Nintendo and wait for them to get you a corrected code.

US / CANADA
>> 1 (800) 255-3700 <<

OUTSIDE US / CANADA
>> 1 (855) 548-4693 <<
而家啲工真係他條
可能以為可以hurt到人啩
1喺正確平台玩過
可以等2
有新元素,但係都係冷飯game
續作都冷飯game,我已經分唔到咩叫冷飯
印錨 code 定係唔見咗 record?
你就2個負皮我就5個

但Direct 幾時有
冇了
https://www.youtube.com/watch?v=dJNrP9rQJqs
「BLAZBLUE CROSS TAG BATTLE」,4人のプレイアブルキャラクター参戦が発表。追加キャラクターDLCの詳細情報も明らかに

有無人有入Facebook switch 啲group / tele 入面有個女仔9成嘅post都有佢嘅蹤跡 真係好撚煩
好人好者點會入果D Group
全部搵水魚
好大嘅官威 我雙修吹咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞