[Switch/3DS機主討論區]新年快樂(76)

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
任豚無game玩係到討論埋手機game
桃鐵前年幾經難辛先出到3DS
Switch甚至任何新作我諗好難有
點解?嗰時3ds好難製作?
konami
對上一隻2010年出
原廠HUDSON之後全面比KONAMI買起左
2014解散埋
所以3DS果隻出到其實好奇跡
對上3DS 那隻,好似老任比錢先搞得成
odyssey 有更新
啲人估3月3號一周年紀念會有direct
希望會有啦
1/2號合理啲
其實老任有冇講過幾時先開香港eshop同埋對戰服務器..
唔想再買卡成日換來換去..
部機都出咗成年啦
高潮版賣左11000隻,加埋首週其實有20000,少眾冷飯game黎講不過不失吧。
唔明
你用其他區eshop都得架
我諗佢係講要換電話卡先對戰到
咩電話卡
Detective Pikachu: Get ready to crack the case!
https://youtu.be/5VQeuwQdfgc
幾時有得訂 呢隻好得(痴)意(漢)
當賺coins買衫,有趣過揾地方刷coins (好似係)
一個限時內收埋個波,另外一個要限時內搵到
嚴重強迫症
唔想要幾個account, 到時如果要重新裝部機(買新機)
又要login 唔同account ,邊個account download返邊隻game
咁你用死日區咪得
又或者呢度都好似有人好勤轉區
點解佢話我已經最update嘅?
我無update過
唔知係咪手賤
我覺得switch2合一手制仲舒服過ps4手制
Sega and Paramount Pictures will cooperate in making "Sonic the Hedgehog" movie for Nov 2019, Sega says. Its producer is Neal H. Moritz.
你直程下流
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞