[Switch/3DS機主討論區]新年快樂(76)

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
依個唔係日版銷量咩?係ps4無錯
有冇巴打知邊到買到xenoblade個pro手制 大叻buy得splatoon版 Price網唔見旺角/深水埗有
呢個數應該就係PS4版日本首週銷量喎
135實體,65萬Dl版

用返我之前估的數字...
SONY同CAPCOM大勝利
MHW無一百萬真心係大爆死
130~150萬先算合格,200以上係大勝

日本本土咋,海外唔識估

利申,會買數碼版MHW
放工先買
出左?
美版出左
唔係23歐版 27美版咩?
Btw 其實有咩分別?係咪都一齊連到?

DLc齊唔齊
係…無論PS4 game黎講 定MH系列黎講都係個好成績。
而家仲有無雙8 助攻,口碑都嬴埋
Feel到Dee哥撻緊著隻大飛
我又唔會擔心,以capcoin 性格,點會放棄switch版呢個肥肉,
我覺得今後switch 版會繼續用舊有既模組黎出mh

你諗下capcoin 重新整過所有怪既新模組上mhw2 方便d,
定係將Mhw新怪,用舊模組再整出switch版mh 方便d?
想問下各位巴打
我部switch新買
但聖誕個陣同班fd玩掉轉左d手制(分唔到)
但依家其中一個接收有問題
想拎上任天堂整
佢會唔會話個手制唔係跟依部機唔幫我搞
(有盒有單)
盒裡面放joycon個袋仔好似有code
PRICE網唔準, 自己出去信和好景睇
荃豐有,早幾日喺荃聯仲見到
二手會得一半?
想問如果splatoon無friend一齊玩係唔係唔好玩
想問下日版overcook有無得轉返語言做英文
個人認為都ok既

利申 冇fd 玩左80粒鐘
splatoon post仲有好多人玩
信和灣仔188大撚把
原來重討論緊對家銷量 真係可憐,冇game出要討論埋對家野
都話Overkill當Console版係死
以前係, 而家都係
https://www.reddit.com/r/NintendoSwitch/comments/7yv8gr/please_do_not_buy_payday_2_for_switch_its_a/

好彩無狗沖
宜家係機主討論post而唔係老任討論post wor,
我祝令伯母身體好都得啦,何況講對家遊戲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞