903西瓜辭職

369 回覆
278 Like 8 Dislike
因為西瓜先睇識貨之人,以後唔洗睇
西瓜根本冇心做,開住台都禁手機,有次請周國賢做嘉賓玩遊戲,連人地歌名同碟名都搞錯,果個係周國賢咋,俾著第二個大牌啲真係屌到你飛起
睇啲comment 估唔到連西瓜之流都有打手
公子會幾有趣,不過三個成日爭野講,次次都係森美爭贏。都聽左好多年,森美冇咩進步,只係不斷重覆講同樣既野,有時佢爭贏左,未講都估到佢要講咩。
森美把笑聲真係好正
由架勢堂聽到而家都係咁鳩
一聽到把鳩笑聲就picture 到佢個樣
wasabi呢
西瓜根本冇心做,開住台都禁手機,有次請周國賢做嘉賓玩遊戲,連人地歌名同碟名都搞錯,果個係周國賢咋,俾著第二個大牌啲真係屌到你飛起

個陣聽到真係嬲 學人做dj 連歌手啲歌都唔識
淨係識得播泡菜歌
我都記得
要其他人係咁兜搞到嗰場冇咁odd
冇心做都要尊重嘉賓嘅
一個都不能走
估歌名嗰到
十四天 同 14天 當兩首歌出兩次

個陣聽到真係嬲 學人做dj 連歌手啲歌都唔識
淨係識得播泡菜歌
我都記得
要其他人係咁兜搞到嗰場冇咁odd
冇心做都要尊重嘉賓嘅

佢仲大大聲話睇wiki係風起係一首歌
仲有14天同十四天 抵俾森美話
話佢做唔到kol嗰啲 根本好多kol都唔靚啦
佢朋友係pr
話就話唔係長遠job 但比開既會繼續比
個個拍youtube 到好富貴

配音靠聲一定一直有得做
司儀雖然我唔明點解有人搵佢
但有啲人識得黎唔太貴 林奕匡女朋友都話有公司搵佢做mc
咁西瓜有人搵又唔奇既
屋企大把錢 佢又唔洗買樓供樓
返工都係比自己洗啫
突然諗起早兩個禮拜mean Monday
西瓜翻炒mean事仲要扮唔知
森美已經話佢抵炒,不如自動辭職
點知咁快
其實未必關森美
林奕匡老婆
魚唔過塘唔肥
跟開森小
出到去點會冇得撈
做RESEARCH都做到咁
擺明無心做啦

試食又撈亂D野食 又唔知邊個送
連最尾講平野有無好野都好多時唔識分 D邏輯會唔會差左少少
又鍾意捉人英文 自己都成日錯啦 FOOT FEET都唔識分
返去歸隱好過啦
BYE
好掛住聽e記同呀wing 既妹妹妹妹 &森美移動
西瓜辭職
森美開心到西瓜唔喺度都要代佢喺節目公布
做得好唔好 好明顯啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞