903西瓜辭職

369 回覆
278 Like 8 Dislike
火火會捉倒森美d自打嘴巴位,然後係咁串佢

其實有時小儀西瓜都捉倒呢d位,不過唔夠佢打橫黎ja ma, 森美唔夠人講就老屎忽上身咁。
咩呀
劉翁同火少成日笑9森美係死乸形
同笑佢拍得兩次拖
唔好撚on9啦
要search得足資料跟森美係冇可能
因為森美永遠都會為難佢地
問啲隨心嘢
喂大佬點答你
唔係話西瓜做得好
佢好多時都係on99
但森美好多時都係刻意為難
劉翁 攝太帥正
聽佢2個笑鳩森美係享受
節目效果係要分上下把位,做得下把位就預左
卡路里
個聽眾叫咩名
試下食
根本就係好基本嘅事
咁都叫為難?
之前睇youtube d live 西瓜一路做節目一路係到㩒電話msg
森美做左咁耐節目 問你西瓜問題都係望住你啦 屌你老母你估你ceo啊 幾廿萬上落啊
2個鐘剩係負責d咁基本嘅野都可以做到咁多甩漏 真係辛苦佢
有心做DJ, 又頂得住森美人身攻擊咁每日屌既話,照計觀察森美做節目都學倒d野既

有時聽森美好間唔中都袋d錢落傑傑度既,例如教佢應該點present個公園之類。有次傑傑講到話咩呢個遊樂設施好少見,森美話如果其他人咁講就得,但你作為公園專家,應該話只係見過幾多次同淨係邊個公園有。比佢點一點成件事present出黎係好好多。

不過要頂得順佢平時d人身攻擊,今朝先話佢check性病
好簡單一個識貨之人環節
做左咁多年都做唔好
以前就卡路里,成分呢d森美每次都會必問
佢就每次都無mark低要即場google
而家就到觀眾名唔記得
明明呢d簡單既資料搜集中學生都識
仲有次撚次d野都係超市hea買
好少肯行遠少少去d舊區買hand make野黎試,懶撚到仆街
係最近有好多本地/外國fans係咁寄野比佢地試,先唔使諗買咩益撚左佢
咁樣都可以有人話佢有料
做緊captv
要挑剔 聖人都可以挑剔啦
傑同黑哥 同朱芬夾 都發揮都自己特色 幾好笑
森美剩係接受到一重做節目方式 就係佢自己個種
佢大把野都係知少少扮代表 唔識就比佢嚇死
識嘅咪得淡笑 係節目冇人敢挑剔佢
當你friend/徒弟
先當面窒你教你咋
換轉第二個柒頭如果乞森美憎
真係屌都廢事屌
反而仲刻意扮到好客氣好有禮貌
但背後就做小動作
同其他人掩埋嘴笑數9你
依家唔係中學
唔係下下做足功課個節目就好睇

我唔覺得西瓜做得好
但早霸王一定係森美主導
一黎佢本身資歷, 二黎佢個格都係要做大哥

而佢主導之下個節目搞到每日好似老師考學生咁

做開下把位就算有頂到有自己節目都甩唔到陣味

903後生又做得唔太差個批DJ, Colin, 阿檸, 急急子呢d
有邊個係森美練出黎?
就係睇你接唔接受倒,今朝話浸溫泉醫病,又講到傑傑浸可以check下醫唔醫倒性病

而家傑傑都比佢train到,你點侮辱我都係哈哈哈哈,等你自動過下個題目算
你地咁撚叻 , 未自己做囉
商台周不時都請人架啦
明眼人一睇就知係節目效果啦
夾撚好曬架 , 開節目前開曬會架
扮戇鳩 , 冇聽眾名
果啲全部夾好曬
唔好以為阿豬阿狗都做到啦
真係好撚天真
做細既就梗係要娛樂d大佬大姐架啦
行行都係咁
睇下陸浩明,農夫,黃祖藍
都係靠痴埋d大佬身邊做小丑上位
唔通仲要森美呵住咩
通常表面鬧得越甘內裡就越friend
表面越friend內裡就越唔妥
急急子大學時森美有教過佢
扭蛋戲場阿檸跟急急子
可能去做電視
有咁既後台洗幫佢擔心咩
唔係佢老母佢留到咁撚耐咩
比人屌既機會都無添啦
無錯,同埋我覺得好睇個上把位識唔識做。 do姐根本好錫農夫,無咩聽過係侮辱佢地;肥媽根本係陸浩契媽添啦;曾志偉夾王祖藍,曾志偉係識帶人,真係將個下把位既優點發揮出黎,錢嘉樂金剛王祖藍,全部都有發揮。

我認同森美係有料,而且更加係早霸王無佢根本唔駛聽,我只係覺得做下把跟著佢其實幾慘,你要好捱得同有番咁上下EQ,佢唔係好岩帶新人。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞