903西瓜辭職

369 回覆
278 Like 8 Dislike
KOL又唔駛靚既,當然靚係好d

你講野有個人特色、肯做功課、有人際網絡應該都ok, 但我成日覺得KOL好似好難長遠搵食。
我記錯,總之係九龍塘女校,
仲衰 , 咁撚樣都瘋狂捉人英文
上個禮拜
P S 個 S 都要捉
真係誇張得滯
其實佢富家女

求其搵個有錢仔嫁左去都得啦
佢只係普通富家女
有錢仔要屌都唔屌呢d質素
佢讀書身邊個d就真係有錢女
聽得早霸王多就會知佢係個啲要搵啲男人蠢過自己見識無咁多, 咁先可以食住個男人,女性朋友有醫生有律師,典形國際學校出嚟,啲同學朋友都係mean 精
佢唔係同老母一樣讀mcs咩

係呀佢讀紅磚女校
佢話佢班朋友講野都好mean , 係咪圍埋一齊瘋狂捉人英文
係讀書年代 好多人都嚮往商台做野

但留意下。其實後生一輩流失都幾高

留底903仍然都係40-50歲扮後生 扮潮

原因係邊呢?
以前wyman果代 紅到咁上下 quit左dj做其他野 比機會d後生上
森小艾粒果代 做到百足咁多爪 但仲霸緊dj個位 20年前聽佢地 leo果代走左仲係聽緊佢地 bu陳強e記果代走埋佢地仲做緊 宜家2018年 商台仲係森小艾粒
你唔明
係電台聽主持人敷MASK真係好突然
前無古人
睇佢敷就無左個種味道
我就係鍾意西瓜不理世俗既目光
夠創新
森美事實係好叉煩,個厭惡度同肥C捉左左右右差唔多
佢其實最冇料果個,好詞窮
除左串人,捉錯處重有乜講?

聽過幾集賀年節目,佢八成發言時間拎其他主持黎取笑
二成講一般主持廢話

如果冇人比佢串,冇人下把,佢根本做唔到咩節目
其他人托起佢而已

btw,森美做左咁多年,叫呀哥啦
都重要靠「下把,串人,捉錯處」做人,都好廢下

有番咁上下資歴經驗,就成熟小小處理啦
間唔時串下就好笑者
on air中,唔順眼,其他主持廢既就私下搞啦

廣告已經多到,笑人佔八成
再訪問2句又話去新聞
佢個人咁無邏輯
介紹人用化妝品
可能會話因為係呀邊個邊個廢韓做代言人 包裝好GRAND
或者用D更廢既原因黎講
乜會有人覺得有說服力咩
最鍾意聽五天精華遊
J得一日得一日
1872 迪奶 Bu 灘叔
一直以嚟聽商台都只係為咗聽森美
大家係咪已經忘記左神枱級林狗?

903最勁應該就係林狗同森美
西瓜無啦啦講嘻也嘻也嘻.
明明唔係趙學而唱,人地上黎宣傳演唱會啊你講人地d歌.
有時森美係打橫黎,但有時係鬧得岩
Donald先係大佬
做下research喇
真係早走早著算喇
講得好
所以公子會 劉翁同火火成日當佢狗咁撚

表面抬佢 但有骨到仆街
Btw森美有次串到劉翁動真火 好撚on9
邊集
好掛住西瓜
youtube 咁啱聽到,純粹見到係蘇民峰做嘉賓講咩生肖桃花又有面相咪聽下
記得有小儀,重有一男一女

我好小聽電台,以前就多
我記得好耐以前聽森美(有個咩表白節目)都叫正常D,都好聽既
但903真心太多廣告,先再轉聽新香蕉果邊

見今次講西瓜
我純粹想講,大家一條team既
作為大佬果個,有隊員出事就更加要去幫手/執生(有)/維護
隊員係太廢咪私人屌/一早ko佢,會唔會係on air度講自己隊友點豬呀?
突顯自己好醒咁解?
人地聽節目係聽呢D?更何況今時今日電台上下把真心好聽?

聽達哥FF講下新聞都叫聽到D新聞資訊啦
聽佢學點捉左左右右呀呀?

咩叫teaw work佢幾十歲人重做左咁多年都唔曉
0進步
或者啦,有D位係專登請反黎托起自己呱
咁既料,十分鐘solo都單挑唔到,見真章
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞