903西瓜辭職

369 回覆
278 Like 8 Dislike
我唔淨係有聽佢早霸王
佢自己兩個節目更垃圾
好多時都唔明佢想表達咩野
我記得有次森美話叫佢地諗定個話題。第二朝開咪個陣時講。跟住森美一開咪就問你地有冇野講。問左成個星期都係答無。
快撚d 到麻利
好撚難頂老女人
成日以為自己女神
醜到 把聲又難聽
你以上例子係本身果下把都有料
大家夾埋係有火花
但西瓜本身除左把聲
真係唔岩做dj
人蠢轉數慢又無口才
好難想像遲下要交晒西瓜啲嘢俾嗰個朱傑做 佢會做成點..
唔係有老母同舅父 一早收左檔啦
西瓜都有fans
森美太嚴我認同
但平時聽見西瓜d反應都知溫室小花
甚至何不食肉糜o個類人
屌,mean 講返之前講過,博森美唔記得都夠膽死
見上面講陸永同黃祖藍

點解陸永扮女人(do 姐) 咁好笑
黃祖藍扮女人就咁撚柒, 睇到好撚尷尬

如果掉轉
曾志偉帶陸永, 成就一定更高
淨係講個後台都嬴撚曬
加上自己有料, 上位一定快好多

洪天明呢d 垃圾二世祖就爛泥扶唔上牆
跟咁耐都係地底泥

如果係do 姐+ 黃祖藍呢?
日日睇條矮撚刷鞋? 柒撚到唔敢睇
後生仔受農夫個套唔受黃祖藍啫
講扮野模仿陸永點會夠佢黎
陸永係自然流露到do姐既神緒
因為相處得耐 一定好笑架喎
淨係商台落九龍城都大把好野食可以拎返去試 垃圾瓜根本似住自己有後台做廢人
其實人蠢真係練幾耐都係蠢
仲要起dj呢行,佢注定唔啱做dj架啦
不過森美又真係幾討厭
係聽公子會聽佢比火火串先正
火火笑佢毑型真係駁唔到
都唔明上面點解有啲話依啲叫下把位
成日錯同一類野,比人話完就求其HEA過 過幾日繼續錯
我唔覺得開咪表現差=下把位
明明早霸王咁易做,冇特別限制,講下正能量/輕鬆既話題就OK
節目又有森美主導,只要平時正正經經搵下資料/話題根本就唔會成日比人話
記得有次森美為左偏幫個嘉賓,講埋哂違心野。火火先話「你認真?」森美仲死撐,最後問撚到佢認輸,話咁梗係要幫嘉賓
應該做司儀 配音同kol
做youtuber 拍條廣告片都高過佢份糧啦
3樣加埋已經夠做 唔洗憂
靚野就會試左先
垃圾就唔會自己試
咁醒扒既人做DJ哂料啦
西瓜呢D質數
淨係做廢韓MC都賺死佢
使留係度日日比人屌
但聽落三樣野都好難用黎長期搵食咁,司儀同配音又未必成日有job, KOL我唔知佢可以拍片講d咩

不過佢屋企人人脈咁勁,可能好多job彈比佢卦
走左西瓜 會唔會調歐陽志強個兩個人入黎
我有預感個新安排只會差過西瓜
佢又唔係一線,唔撈電台人氣直線下跌
司儀 配音job仲keep到幾耐
邊集?
唔記得了,類似係個嘉賓講自己d愛情觀,但明顯一聽就知假到爆同虛偽,火火已經準備challenge,森美就走出黎話認同個女嘉賓。 火火係咪問森美「你真心?」「你認真?」,比埋例子咁問,問到森美無聲出
我唔知點叫後生唔後生啦

黃祖藍同李思捷都係咁撚假, 咁撚乞人憎
由一開始已經係好撚柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞