903西瓜辭職

369 回覆
278 Like 8 Dislike
咁既尊容做司儀, 做KOL?
有波
小儀表示: 大撚獲 無左個箭靶 日日洗定屎眼比森美屌都似
如果咁講
欣宜好過佢10億倍

家底
身材
其實我覺得傑傑嗰下把位做得唔差
同埋啲表達能力好過行公園之前好多
身材唔係淨係講波架話 同埋樣呢方面點醜都唔會衰得過欣宜掛
老老實實,其實介紹公園係幫倒佢提升下d presentation, 森美有時都有提點下佢。
其實冇左西瓜個節目重smooth 左,之前小儀做識貨之人做資料搜集都做得好過西瓜
乜西瓜真係咁衰咩 有d波路又有高學歷 雖然傻傻地又唔係靚女 但係都幾gfable啵
以後唔使聽佢讀wiki

最記得佢為左講wiki d料出黎
話燶d既午餐肉唔知係咪因為用雞肉加豬脂肪做 無咁燶個隻係豬脂肪加豬肉做既
呢d咁既邏輯真係無與輪比
健吾...大大聲笑撚左出黎
呢兩件都差喎
乜西瓜真係咁衰咩 有d波路又有高學歷 雖然傻傻地又唔係靚女 但係都幾gfable啵

有學歷唔代表乜野
佢個人係無邏輯呀
仲要死唔認呀
屌極都係咁
完全無進步
傑傑反而有進步
早走早著啦
健吾我都仲可以話爭議,蘇施黃呢D 收山啦
其實都走得啱

跟過森美啲男人都撈得唔差,但跟森美嘅女人....

姑媽咪人板囉,做太耐下把,慣晒,無個人氣場,根本無能力自己hold一個節目

如果西瓜唔走,十年後就好似姑媽咁,連傑都開始敢串佢

Leo呢
好信有好多野係夾定
但你睇西瓜平時錯既大部份野
都係條仆街真心懶
乜都唔做足
仲要扮無知
愈黎愈似小儀
我都覺得傑傑進步咗 , present 順暢咗好多
西瓜 , 剩係前個排個mean monday 講兩個例子都可以重覆仲厚面皮話 "係咩你聽過咩, 好似係喎 "
聽眾都聽再抆,何妨係拍擋
小儀仲要幫佢兜話唔使為貼近佢單mean事話題,逼自己講返單舊野出嚟
佢仲不知悔改咁"下,我今個禮拜無mean 事"
屌 , 以前1872遊花園晚晚唔同主題,主持人自己無貨都識得問朋友攞料啦
更何妨係固定主題呀? 連小儀都識問朋友攞mean事啦
呢個都印象深刻,聽完個刻心諗佢嗡乜鳩
佢搵搵埋埋個啲料, 無論森美問乜,佢都係答個啲料,唔撚用下腦,九唔答八
笑左,佢有關係要靠實力架咩
健吾星期日自己個節目開猛火力打左膠
不過佢d中文真係唔掂,進行乜乜進行物物
佢死撐先煩 仲有成日捉人D英文
做媒體做PR 做KOL 乜撚都得, 有佢老母就一定得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞