發現 唔少人對於係台灣讀完大學番黎既同學有誤解 我盡量解答

165 回覆
27 Like 1110 Dislike
"以為得幾分咁 其實都有十幾分"

第時你就同人講 唔好以為我搵幾k一個月, 其實有十幾(幾<5)
獸醫 電機 不過都唔多收香港人
睇來樓主應該係好撚廢(dse 10-16分) 又唔想做asso仔
台大電機 好撚勁喎
Undergrad學生水平計計

港大醫學院同台大醫學院可能差唔多

但理學院、工學院同電機資訊學院既話,我諗應該可以求其抽個出黎直接碾壓香港三大既香港學生
Undergrad學生水平計

港大醫學院同台大醫學院可能差唔多

但理學院、工學院同電機資訊學院既話,我諗應該可以求其抽個出黎直接碾壓香港三大既香港學生
其他u我唔知,我淨係知台大垃撚圾
利申:台大畢業
睇台灣大學生studygram
仲係全中文讀書
而且比100分滿分 唔係比grade
唔講以為中學
除左台大 其他係比考個位數分分數既人讀
狗也不屌
望完樓豬個名,我已經分唔到樓豬係假膠定真心膠
詭辯家
台灣都叫有國際視野,人唔笑狗都吠
因為日佔時期關係,係台灣讀醫其實係ok既
不過其他就真係垃圾到不得了,亞洲入面唔好講日本韓國香港新加坡,連馬來西亞水平都唔知有冇,當佢印尼咁睇就ok,去得台灣讀書既垃圾重好意思覺得自己可以同其他海歸相提並論?
黃G峰都拎啦
你係咪過佢學吓人地既風土人情先?
得閒就屌下人妻, 屌埋人地既5歲女. 見到呀伯就雞奸埋
香港是但執個pure math攞A既會唔夠個班野鬥?

千禧年時代IT 收生高過醫
連登仔憑咩睇唔起臺灣?
OU好多同學仔都覺得自己廢

台灣好多排名較前既大學 就算國際排名差
但你會識到好多有野值得你學習既人
所以咪話,台灣真係一個充滿住bitch同厹既地方,呢個地方既人成個腦除左諗點樣恥笑香港叫支那之外
就係諗住做愛,sex,做愛,外遇,偷情,同人妻人夫做愛,亂倫, 強姦,迷姦,撿屍
一有時間就諗下可以點樣屌到自己個呀嫂,堂/表姐妹,女朋友/老婆嘅姊妹,或者朋友個女,朋友個孫,弱智信徒嘅弱智女、 弱智孫女,老闆屌女秘書,醫生屌女病人,偷嘢女客人主動叫處男店員屌佢同幫佢口交
老師就想同自己個學生做下愛咁,學生又諗下點屌個大波miss
再唔係就係最鍾意做愛果時拍下片,方便以後分手再要脅下個前度做多幾次分手愛
台妹最馨同條仔吵兩句嘴就馬上搵前度傾心事,傾傾下就又做愛
個前度問佢可唔可以內射,台妹搖頭說不,但最後還是被射滿滿
所以話,呢個地方真係十分淫亂
發現 樓主id起得唔錯
飛機post?
你翻黎香港讀大學都識到
係,香港人欠了樓主一句道歉
應該冇乜可能,中字輩既可能得,不過人地都係數學要求頂標先收,入唔到台清交成既多數死語文先失手入左中字輩

你預頂標對換返都非A即B

中字輩都頂標,你唔係諗住同台清交成鬥呀嘛?

入到台大電機既,考多科bio都入到台大醫科

況且人地國英數物化都滿分咁滯先入到去台大電機,仲有一堆奧數奧物拎牌既係入面,其他理工科你估差好遠?咁仲唔係求其抽一個出黎碾壓?

雖然我係好撚憎班台狗,但人地讀得四大四中理工科undergrad既數理化能力強係事實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞