一人一個現役最柒男團成員

836 回覆
185 Like 246 Dislike
如果唔識王祖藍就咁望do
佢某D角度都幾cute既

但識王祖藍既話
一望do就變王祖藍
都唔覺得 cute
一定係bts rap mon
但rap monster 超聰明

聽到佢啲英文 就

雖然唔係男團。其他唔敢講,但李鍾碩真係 啲戲屎到
不知幾正
男團真係唔同講法
唔靚仔有魅力真係處曬
小白臉得個樣都係紅唔起
駁到

wanna one起碼一半係中下樣-樣衰
呢輯相有幾個影得麻麻地姐
我覺得真人個個都好唔錯啦 唔覺得有邊個係樣衰
珍映志訓都好靚仔五官好精緻 daniel真係好正的
個人唔鐘意賴罐林
成日瞓唔醒 吸咗毒咁
都唔知邊忽靚仔

(但我知好多人話佢靚仔,所以係單純個人唔喜歡

賴罐撚個樣好似智障 成個庇護工場啲人咁

咪臭系

點解啲人話佢靚仔

就算李大輝、丹尼爾我都唔憎,

仲幾鐘意佢地特色。

但賴撚真係

其他唔靚仔既都話有返d才華 起碼唱得跳得創作得 呢條友真係唔知點解會入到 好多低能妹仲要見到佢就濕 係咁話佢靚仔 驗眼啦仆街 條友都已經夠樣衰架啦 跳舞又唔出力似做物理治療 rap又rap到數白欖兼口齒不清 屌嘥撚左個位
滔滔lee agger with you

個人唔鐘意賴罐林
成日瞓唔醒 吸咗毒咁
都唔知邊忽靚仔

咪臭系

點解啲人話佢靚仔

仲幾鐘意佢地特色。

但賴撚真係

其他唔靚仔既都話有返d才華 起碼唱得跳得創作得 呢條友真係唔知點解會入到 好多低能妹仲要見到佢就濕 係咁話佢靚仔 驗眼啦仆街 條友都已經夠樣衰架啦 跳舞又唔出力似做物理治療 rap又rap到數白欖兼口齒不清 屌嘥撚左個位

師兄好憎佢咁喎 樣嘅不過講真佢啲rap真係柒到懷疑對耳
sj 睇番以前佢地好柒
依家三十幾歲開始順眼少少
好似個個男團後生都有陣柒味

個人唔鐘意賴罐林
成日瞓唔醒 吸咗毒咁
都唔知邊忽靚仔

咪臭系

點解啲人話佢靚仔

仲幾鐘意佢地特色。

但賴撚真係

師兄好憎佢咁喎 啲人話樣似雪莉不過講真佢啲rap真係柒到懷疑對耳
柾國同泰亨又差幾皮

金泰亨哦
仲有佢啲舞
Ss501 許永生算唔算現役
我諗起佢 produce 101 帶果副 IS lab 眼罩

副野想點
屌晒你班泡狗老母

邊撚度柒 剩係佢個膊頭都贏曬喇
我初頭都覺得佢有d醜 但愈睇愈覺得佢好正成個人都好好睇 笑得好charm 身型又勁好 對腳又長
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞